AK Parti Manisa İl Başkanlığında adaylığını açıklayan Yavuz Kurt,  katılan herkese teşekkür etti. İsrail’in Gazze’de çocuk, yaşlı kadın ayırt etmeksizin sivil halkı hedef alan vahşi ve hukuk tanımaz saldırılarını şiddetle kınadı, hayatını kaybedenleri andı. Cumhuriyet’in 100. Yılını kutlayan Kurt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle andı. 

Kurt, “Bugün huzurunuzda bu şehirde doğmuş ve bu şehrin sokaklarında büyümüş bir insan olarak bu şehrin bize kazandırdıklarını geri vermenin zamanı geldi. Ekmeğiyle doyduğum, suyuna kandığım Yunusemre ilçemize belediye başkan adayı olduğumu ilan ediyorum. Evvel Allah’ın sonrasında AK Partimizin karar organları ve büyüklerimizin aday olmamız halinde aziz hemşerilerimin ruhsatına talibiz. 300 bine yaklaşan nüfusu, 87 mahallesi ile Muradiye’den Tevfikiye’ye Horozköy’den Büyüksümbüllere, Akçaköy’den Beydere’ye Asmacık’tan Durasıllı’ya, Karapınar’dan Ortaköy’e, Merkez Efendi’den 7. Yıl’a mahalle mahalle, sokak sokak, muhtarımızla, esnafımızla, işçimizle, gencimizle, çiftçimizle, emeklimizle, yaşlımızla, sanayicimizle bir cümle insanımızla hemhal olarak bilgiyle ve ihlasla yönetmeye talibiz” dedi. 

Gönül belediyeciliğin hakim olduğunu vurgulayan Kurt, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ırk, dıl, din, mezhep gözetmeksizin yıllardır herkese hizmet üreten bir gönül belediyeciliği anlayışı ülkemizde hakim. Ve biz belediyeciliğin bir gönül ve sevda işi, sizlerin dertleriyle dertlenenlerin işi olduğunu biliyoruz. Müreffeh, huzurlu, temiz, yaşam kalitesi yüksek bir Yunusemre’yi birlikte inşa edeceğiz. İlçemiz sınırları içinde bulunan üniversitemiz, Manisa Organize Sanayi Bölgemiz, Muradiye Organize Sanayi Bölgemiz ve küçük sanayi sitemizle uyum, güçlü bir iş birliği ve iletişim içinde çalışacağız. Belediyemizin ulusal ve uluslar arası ilişki kurma kapasitesini artıracağız. AK Parti belediyeciliği palyatif tedbirler ile günü kurtaran değil, insana ve şehre dair vizyon ortaya koyan bir belediyecilik olmuştur. Bu anlayışı gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik ile vücut bulmuştur.Yunusemre Belediyemizin kurucu başkanı olarak güzel hizmetleri hayata geçiren Mehmet Çerçi’ye teşekkür ediyorum. Manisa’da görev yapan, bu şehre değer katan belediye başkanlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Bizler bu soylu göreve işte bu emanetinin üzerinden yeni bir günün güneşi olarak yükselmek üzere talibiz. Umut edeceğiz, birbirimize güveneceğiz ve Yunusemre’yi geliştireceğiz” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-11-22 at 15.58.45-2

WhatsApp Image 2023-11-22 at 15.58.46-2

WhatsApp Image 2023-11-22 at 15.58.47-2

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUFAN AKAN PROJELERİNİ AÇIKLIYOR  HALK EKMEK FABRİKASIYLA HEM İSTİHDAM, HEM UCUZ VE SAĞLIKLI EKMEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUFAN AKAN PROJELERİNİ AÇIKLIYOR HALK EKMEK FABRİKASIYLA HEM İSTİHDAM, HEM UCUZ VE SAĞLIKLI EKMEK

WhatsApp Image 2023-11-22 at 15.58.47-3