Karaali ve Yağcılar mahallesinde elektrik hatlarının döşenmemesi nedeniyle vatandaşlar mağduriyet yaşıyor. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların taleplerini kamuoyuyla paylaştı.

SORUN 1 YILDIR ÇÖZÜLEMEDİ

İYİ Partili Akan, "Elektrik şirketinin iş verdiği taşeron firma tam 1 yıldır elektrik hatlarını bağlamıyor. Elektrik direkleri için açılan çukurlar tehlike saçıyor. Elektrik hattı çekilmediği için evlere yeterli elektrik gelmiyor ve teknolojik aletler bozuluyor. 2023 yılında Yunusemre ilçemizin en büyük mahalelerine elektrik gitmiyor. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Elektrik direkleri için açılan çukurlardan bir vatandaşımız bile zarar görse bunun hesabını kim verecek? Bu işin peşini bırakmayacağız ve vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Manisa’da 1 Mayıs coşkusu Manisa’da 1 Mayıs coşkusu

Mağdur mahalle sakini Süleyman Yardımcı, "İhaleden sonra iş başladı ama sonra yarım bırakıp gittiler. Benim evimde elektronik aletler zor çalışıyor. 175 volta kadar elektrik geliyor. Çok mağduruz. Her yere başvurduk ama sonuç alamadık, bu işin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Ali Gözen