Manisa’da yerel seçimlere aylar kala yarış farklı boyut kazandı. Partilerde kimin aday olacağı merak ediledursun yeni yüzlerin siyasette boy göstermesi vatandaşların da yarışa olan ilgisini artırdı.

Siyasete atılan isimlerden birisi de Manisalı başarılı iş insanı Saruhan Simsaroğlu. Sosyal demokrat kimliğiyle tanınan Simsaroğlu, birikimini Şehzadeler belediye başkanlığı için kullanmaya karar verdiğinde CHP’den olumlu davet geldi. Uzun süredir üzerinde çalıştığı projelerine son şeklini veren Saruhan Simsaroğlu, CHP’den aday adaylığını ilan ederek kolları sıvadı.

Sosyal medyayı en iyi kullanan isimlerden biri olan Simsaroğlu, büyük bir kitleyle sosyal medya üzerinden doğrudan güçlü bir bağ kurdu. Bir yandan şehirde ziyaretler gerçekleştiren Simsaroğlu, bir yandan da projelerini, hedeflerini yurttaşlarla paylaşıyor.  

OTOPARK SORUSU…

Özelikle bir takipçinin otopark sorunuyla ilgili sorusuna anlamlı bir cevap veren Simsaroğlu’na vatandaştan cevap ve teşekkür geldi.

Gürültü yapmayın' diye uyardığı için vurulmuş, o anlar kamerada Gürültü yapmayın' diye uyardığı için vurulmuş, o anlar kamerada

Simsaroğlu, otopark sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz şeklinde soruya; “Merhaba, öncelikle teşekkür ederim. Sorunuza gelince; tüm ana caddeler büyükşehir belediyesi yetki ve sorumluluğunda. Çok haklısınız, trafik ve otopark Şehzadeler'in başta gelen problemlerinden. Çözüm de maalesef daha çok araç ve otopark değil, bunun sonu yok. Aksine kent merkezimizin sıkışıklığının çözümü daha fazla yayalaştırma ve raylı sistem, tüm gelişmiş kentlerde olduğu gibi. Büyükşehir belediyemiz hangi partide olursa olsun Büyükşehiri İzleme Komitemiz olacak. İlçemizin taleplerini, önerilerimizi iletecek ve kamuoyu ile paylaşacağız.” yanıtını verdi.

Manisa’nın sosyal demokrat belediyecilikle tanışma zamanının geldiğini hatırlatan Simsaroğlu, “Liyakatli, vizyoner ve inovatif bir ekiple, eşit hizmet, sosyal belediyecilik anlayışıyla vereceğim en temel vaat, 'çalışmak, çok çalışmak ve emek vermek' olacak.” dedi.

Editör: Murat Yalçın