Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.

Manisa'da güven huzur uygulaması! Aranan 7 şahıs yakalandı! Manisa'da güven huzur uygulaması! Aranan 7 şahıs yakalandı!

Gergin geçen maçın ardından sarı lacivertli futbolcular, sahanın ortasında galibiyeti kutlarken, ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.

Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi.

Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle sarı-lacivertli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.

OYUN ZAMAN ZAMAN DURDU
Trabzonsporlu taraftarların sahaya attığı patlayıcı madde ve su bardakları nedeniyle zaman zaman maç durdu.
Karşılaşmanın orta hakemi Halil Umut Meler, sahaya atılan maddeler nedeniyle yardımcı hakemleri de orta sahaya çağırarak taraftarların sakinleşmesini bekledi.
İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
Sosyal medya hesabından konuyla ilgii paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sahaya giren taraftarların kimlik belirleme çalışmaları ve olaylarla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. 
Yerlikaya paylaşımında, "Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır. Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir." ifadelerini kullandı. 


 
 

Editör: Murat Yalçın