Turgutlu İlçesi ile Osmancık Mahallesi arasında bulunan yol kenarında meydana gelen olayda dere yatağında yanar halde bulunan M.G.’ye (40) ait 35 KD 9159 plakalı araca itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangını söndüren itfaiye yolcu koltuğunda tanınmaz halde yanmış bir ceset olduğunu tespit etti ve durum jandarma ekiplerine intikal etti. Aracın Salı günü İzmir’in Buca İlçesi’nde bulunan bir otomobil galerisinden Adem Dönmezer(35) tarafından satın alındığı öğrenildi.
Alacak nedeniyle ortaya çıktığı iddia edilen olayda fail S.G.(28) ile İ.S.’nin(25), Adem Dönmezer’i tabanca ile öldürdükten sonra otomobille birlikte yaktıkları ve bölgeden başka bir araç ile kaçtıkları iddia edildi. Turgutlu Devlet Hastanesi yakınlarında bulunan hastane çarşısında Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanan şahısların üzerinde olayda kullandığı değerlendirilen şarjöründe 6 mermi bulunan 7,65 mm tabanca, ile kutu içerisinde 13 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca şüphelilere ait olduğu tahmin edilen kıyafet, eldiven ve sigara ele geçirildi. Şahısların mobese kameralarına takıldığı ve görüntüler üzerinden emniyet mensuplarının iz sürdüğü öğrenildi.
Emniyet güçlerince gözaltına alınan faillerin sorgularının devam ettiği ve sorgunun ardından şahısların adli mercilere teslim edileceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim