FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

YAVUZ SEÇKİN SICAK SOHBETİYLE BEĞENİ TOPLADI

Turgutlu 50. Yıl alanında düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer de vatandaşlarla birlikte kurtuluş coşkusuna ortak oldu. İlk olarak gelen Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, neşeli tavırları ve sıcak sohbetiyle katılanların beğenisini topladı. Yaklaşık 50 dakika sahnede kalan Yavuz Seçkin, yaptığı taklitler ile izleyenleri kahkahaya boğdu. Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, ünlü komedyene çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Yavuz Seçkin, Turgutlu’da sahne almaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

BERKSAN VE İZEL HAYRANLARINI MEST ETTİ

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Berksan, slov ve hareketli şarkılar eşliğinde Turgutlululara unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser sonrasında Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, sahneye çıkarak sanatçı Berksan’a katılımlarından dolayı teşekkür etti ve çiçek takdim etti. 
Ardından ünlü sanatçı İzel hayranlarıyla buluştu. Birbirinden güzel parçaları kendine özgü yorumuyla seslendiren İzel’in seyirciyle olan diyaloğu ise takdir edildi. Sahneye çıkmak isteyen hayranlarını geri çevirmeyen İzel, onları sahneye alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Turgutlu’ya güzel sesiyle unutulmaz bir gece yaşatan İzel konser sonrası alkış yağmuruna tutuldu. Turgutlulu ünlü prodüktör Polat Yağcı’ya konser sonrası teşekkür eden İzel, Turgutlu’da olmaktan ve Turgutluluların karşında konser vermekten dolayı çok büyük keyif aldığını ifade etti.

KUTSİ ŞARKILARINI BİNLERCE KİŞİYE OKUDU

Turgutlu Belediyesi tarafından 1-7 Eylül tarihleri arasında organize edilen Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserlerin 3'ncisinde Kutsi sahne aldı.50.yıl alanında gerçekleşen konsere binlerce vatandaş katılırken konseri Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan yardımcısı Hakan Sezer'de izledi. Turgutlululara unutulmaz bir gece yaşatan Kutsi Şirin’e teşekkür etti. Birbirinden güzel parçaları seslendiren ünlü sanatçının seyirciyle olan diyalogu ise takdir edildi. Sahneye çıkmak isteyen hayranlarını geri çevirmeyen Kutsi kendilerini sahneye alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Turgutlu'ya güzel sesiyle unutulmaz bir gece yaşatan Kutsi konser sonrası alkış yağmuruna tutuldu.
Turgutlulu ünlü yapımcı Polat Yağcı'ya konser sonrası teşekkür eden Kutsi, Turgutlu'da olmaktan ve Turgutluluların karşında konser vermekten dolayı çok büyük keyif aldığını ifade etti.

TOYGAR IŞIKLI TAM NOT ALDI

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan 7 Eylül Şenlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ve Turgutlu Belediyesinin organizasyonu ile Turgutlu’da gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında özellikle yaptığı dizi müzikleri ile dikkatleri üzerine çeken Toygar Işıklı sahne aldı.
50. Yıl alanındaki etkinliğe katılan binlerce vatandaş coşkulu anlar yaşarken, Toygar Işıklı seslendirdiği eserler ile Turgutlululardan tam not aldı.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahne alan Toygar Işıklı’ya Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından çiçek ve içerisinde bölgeye has bitkisel ürünlerin olduğu bir paket hediye edildi.
Sanatçı Toygar Işıklı’yı Turgutlu’da ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirten Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin “Kurtuluş Şenlikleri etkinliklerimiz devam ediyor. Oldukça güzel bir katılım var. Ben hem etkinliğimize katılan sanatçılarımıza hemde sanatçılarımızı yalnız bırakmayarak etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MANGA TURGUTLU'YU SALLADI

Türkiye’yi geçtiğimiz yıllarda Eurovision şarkı yarışmasında da temsil eden ünlü grup Turgutlu’yu salladı. Grubun solisti Ferman seslendirdiği parçalarla alanda bulunan binlerce kişiyi coşturdu.
Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Şenlikleri’nde ünlü rock grubu Manga sahne aldı. 50. yıl tören alanında düzenlenen konserde Manga şarkılarını seyircilerle birlikte seslendirirken, sahne performansları büyük alkış aldı. Genç kızların sevgilisi olan grubun solisti Ferman’a hayranlarından sürekli tezahüratlar gelirken sahneye çıkan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, grup adına Ferman’a çiçek takdim etti.
Başkan Şirin’e nazik davranışından dolayı hem kendi hem de grubu adına teşekkür eden Ferman dillerden düşmeyen şarkılarıyla Turgutlulara unutulmaz bir gece yaşattı. 
TURGUTLULULARDAN ŞENLİK STANDLARINA TAM NOT

Turgutlu'ya ünlüler akın ederken vatandaşlar açılan standları keyifle gezdi. Tugutlu birbirinden çeşitli standlarla tam bir şenlik havasına büründü. Hergün binlerce kişinin ziyeret ettiği standlar hem vatandaşların hem de esnafların yüzünü güldürdü. Standlar turgutlulular tarafından tam not aldı.Konserler 7 Eylül'de sona erecek...

Editör: TE Bilişim