Turgutlu Belediyesi’nin öğretmen, öğrenci ve velilerce takdir toplayan okul binalarındaki boyama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yarıyıl tatilinde de ara vermeden boya çalışmalarını yürüten ekipler, son olarak Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulunun iç cephe boyasını yeniledi.


2014-2015 Eğitim Öğretim yılında olduğu gibi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında da okulların fiziksel ihtiyaçlarını karşılayan Turgutlu Belediyesi, sömestr tatili dolayısıyla öğrencilerin okulda olmamasını avantaja çevirerek boyama ve yenileme çalışmalarına hız verdi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla devam eden boya çalışmaları, yüzlerce eğitim yuvasına güzellik katarken, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı Boya Atölyesi tarafından son olarak Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulunun iç cephe boyası istenilen renkte boyandı. Okulda yapılan boya çalışmasının yanı sıra kötü görüntü oluşturan duvarlarda da sıva çalışmaları yapıldı. Geçtiğimiz aylar içerisinde İmam Hatip Orta Okulu, Niyazi Üzmez Lisesi, Çıkrıkçı Mahallesi Halk Eğitim Merkezi Şubesi, İnci Üzmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi gibi pek çok eğitim yuvasında yapılan boyama çalışmaları sınıfları, koridorları ve okul bahçelerine renk katarak, ferahlık verdi.


BELEDİYEDEN EĞİTİME TAM DESTEK


Turgutlu’nun eğitim merkezlerine destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de çalışmaların öğrencilere, öğretmenlere ve velilerine hayırlı olmasını dileyerek, “Önceliği bina boyaması olan, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin her gün ders başı yaptıkları okulların daha iyi fiziki şartlara sahip olması adına ellerimizden gelen her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim