TURGAY ŞİRİN UMUT DAĞITTI

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in, Umut dağıttığını ve halkı aldattığını söyleyen Gedizli; "Turgay Şirin otopark ihalesini fesih ettiğinde Turgutlu halkına yanıltıcı sözler söylemiş ve adeta umut dağıtmıştır" dedi.

Milletin oyunu almak için umut dağıtan, hayal ürünü vaatlerde bulunan siyasilerin mumlarının yatsı ya kadar bile yanmadığını belirten Başkan Gedizli;‘‘ Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Bürokratları ile Turgutlu’da yapılan toplantıda;‘‘ Otopark ücreti olmayışı suistimal ediliyor" denilerek otoparkların yeniden ücretli hale geleceğini açıkladılar. Turgay Şirin Otopark ihalesini fesh ederken, "Göreve geldiğimizde otopark konusunda sıkıntılar vardı. Halkımızı dinledik ve otopark ücretini ortadan kaldırarak halka hizmet ettik’’demişti. Şimdi ise gelinen duruma bakın.Suiistimal ediliyor. Atatürk Bulvarı galeriye döndü, denilerek yeniden eski uygulamaya dönülüyor. Atatürk Bulvarını galeriye çevirenleri bulup gerekli yasal uyarı yapmak çok mu zor’’şeklinde konuştu.

BÜYÜK AĞABEYLERİNİN TALİMATI

Turgutlu Belediyesinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından yönetildiğini ve orada alınan kararlarının Turgutlu’da herhangi bir çalışma yapılmadan halka dikta edildiğini söyleyen Gedizli; "Turgutlu’da otopark uygulamasını kaldıranlar neden yeniden aynı uygulamaya dönüyor ben söyleyeyim; "Manisa’dan büyük ağabeyleri öyle talimat gönderiyor. Bunların Turgutlu ya ve millete yarar sağlamak gibi niyetleri yok. Bunların millete anlatacak bir şeyleri yok. Bunların tek işi gazete satın almak. Bunların işi her yere kendi fotoğraflarını asmak. Bunların işi millete umut satmak. Fakat bu millet artık bunlara inanmıyor" dedi.

CHP YİNE İMZA TOPLASIN

CHP’ye de seslenen Gedizli; "AK Partili Turgutlu Belediyesi döneminde Otoparklar ücretli hale geliyor diye imza toplayan CHP’liler hadi görelim sizleri. Çıkın sokaklara ve otopark ücretlerine karşı yine imza toplayın. Yine bağırın. Yine çağırın. Yine halkı soymaya çalışıyorlar diyin" ifadelerini kullandı.

8 HAZİRAN'DA TARİH OLACAKLAR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin AK Partili Belediye döneminde yaptıkları gibi otoparklar ücretli hala geliyor denilerek başlatılan kampanyaların yeniden yapılamayacağını belirten Gedizli; "Geçmişte olduğu gibi imza kampanyalarını yapamazlar. Neden ? Bunların derdi millet değil. Bunların derdi AK Parti olmasın ne olursa olsun"

Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti yeniden zafer kazanmasın diye ittifak kurulduğunu söyleyen Gedizli;, "İttifaklar kurularak AK Parti’ye değil Turgutlu 5 Yılına zarar verildi.  Bu İttifakın mucitleri 8 Haziran günü tarihe gömülmüş olacak. Fakat Turgutlu hizmet noktasında 5 Yıl durmuş olacak. Birileri yıllardır sadece konuşuyor. Oysa AK Parti 13 yıldır Türkiye’ye, Manisa’ya ve Turgutlu’ya hizmet ediyor. Yapmış olduğumuz hizmetler ortada. Onlar Konuşur. AK Parti Yapar’’dedi 

Editör: TE Bilişim