Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan Zehra Öter, Zeynep Mamıkoğlu, Hatice Savaş, Merve Şahin ve İrem Gördes, sosyal iletişim dersi için sosyal medya üzerinden 'Geleceğe Işık Tut' sayfası açtı. Diyarbakır'a bağlı Çınar ilçesinin Avdalı Köyü İlkokulu öğrencileri de kendilerinden sosyal yardım talebinde bulundu.

MCBÜ öğrencileri, 97 öğrenciye giyecek yardımı için harekete geçti. Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül ile iletişime geçen öğrencilerin talebi yerinde bulundu. Projeye destek veren Sosyal İşler Müdürlüğü, 97 öğrencinin kışlık kıyafetlerini temin ederek okula göndermek için üniversite öğrencilerine teslim etti.

Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül, "Üniversiteli gençlerimizin projesine destek verdik. Turgutlu Belediyesi olarak her zaman toplum yararına sosyal projelere destek veriyoruz. Avdalı Okulunda okuyan 97 öğrencimizin ihtiyacı olan kışlık mont, bot, atkı, bere ve eldivenleri onlara göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Duyarlı davranışları nedeniyle de üniversiteli gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim