Manisa Büyükşehir Belediyesi, yakınlarını ebediyete uğurlayan Turgutlulu vatandaşların daha huzurlu bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern gasilhane, morg ve ek hizmet binası yapımı için çalışmalara başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde inşa edeceği gasilhane, morg ve kabristanlık ek hizmet binaları için keşif çalışmalarını Turgutlu’da da gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, Turgutlu yeni mezarlığına yapılması planlanan kabristanlık ek hizmet binası, gasilhane, morg ve çevre duvarı için incelemelerde bulundu. İnceleme çalışmaları dolayısı ile Turgutlu’ya giden Daire Başkanı Aykurt, Mezarlık ve Defin İşlemleri Şube Müdürü Cevdet Üstündağ ile birlikte öncelikle Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aykurt, ziyaretin ardından ilçede yapılması planlanan kabristanlık ek hizmet binası, gasilhane, morg ve çevre duvarı çalışmaları için Turgutlu Mezarlığında incelemelerde bulundu.


Vatandaşlara, en acılı günlerinde daha ferah ve huzurlu alanlar sunmak amacıyla il genelinde gasilhane, morg ve ek hizmet binaları yapacaklarını belirten Aykurt, “Manisalı vatandaşlarımızın mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz gibi en acılı zamanlarında da yalnız bırakmıyoruz. Ebediyete uğurladıkları yakınları ile son anlarını daha huzurlu bir alanda geçirmeleri için il genelinde çalışmalarımıza başladık. Şuan her ilçede yapılması planlanan hizmetlerimiz için keşif çalışmaları yapıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, il genelinde derhal çalışmaların bitirilerek gasilhane, morg ve ek hizmet binalarının vatandaşlarımızın hizmetine girmesinin talimatını verdi. Yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmaları kısa zaman içerisinde bitirerek ilçelerimize modern gasilhaneler ve ek hizmet binaları kazandıracağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim