Kulüp antrenörü Cengiz Akbey; "Şampiyonaya üç sporcu ile katıldık 27 kg. Timur Arda Evran ilk turda müsabakaya veda ederken, 37 kg. İbrahim Karaduğan 5.olmayı başardı ve son olarak 30 kg. Edanur Uluman Kulübümüzün ve Turgutlu'nun ilk Avrupa derecesini getirmeyi başardı. 

Mücadelesinden dolayı sporcularımı tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz her daim Manisa ve Turgutlumuzu en iyi şekilde temsil etmek için gecemizi gündüzümüz katıp büyük bir emek harcayarak çalışmaktayız. Çalışmamızın karşılığını iyi dereceler almaktayız Turgutlu Tarihinde ilk taekwondo branşında Hem milli takımda hemde Avrupa derecesi çıkararak büyük bir başarıya imza attık hedeflerimiz budan sonra daha büyüterek çalışıyoruz. Bireysel sporların en büyük eksiği destek destek olunduğu takdirde eminimki daha iyi dereceler çıkartarak Turgutlumuzun ismini duyurmaktır. 

MADALYASINI ABLASINA GÖTÜRDÜ
Avrupa'da büyük başarı yakalayan Edanur Uluman madalyasını alıp ablasının yanına koştu. Edanur 7 aydır yoğun bakımda yatan Ecenur Uluman’a madalyasını hediye etti. Edanur biran önce ablasının iyileşmesini istediğini dile getirdi. 

SPORCULARA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kulüp Başkanı Süleyman Başar ise; Manisa’nın  lokomotif kulübü olmaya devam ettiklerini Avrupa derecesi ile gösterdik. Başar spor kulübü bir markadır. Turgutlu şubemizden Avrupa derecesi çıkması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Bu dereceleri elde etmek hatta orda yarışmak bile kolay değil Emek vermek gerekiyor. Antrenörümüz Cengiz Akbey ve ekibine sporcularımızı almış oldukları Avrupa 2.liği ve Avrupa 5.liği ötürü tebrik ediyorum. Başarımız birliğimizdendir. Başarımızda destek ve her daim yanımızda olan İl Temsilcimiz Sayın Gökay Budak beye teşekkür ediyoruz. Ayrıca şampiyonaya katılmamız noktasında destek veren Turgutlu Belediyesi Sayın Turgay Şirin’E Saki Mobilya Ömer Sakı Beye ve Yeni Nazilli pide salonu sahibi Esin Uluman’ teşekkür ediyorum Dedi.

Editör: TE Bilişim