Yerel seçim çalışmaları kapsamında Muradiye Mahallesi’ne ziyaret düzenleyen İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 

“HİÇBİR SORUNU ‘BÜYÜKŞEHİR YAPACAK’ DİYEREK ÜSTÜMÜZDEN ATMAYACAĞIZ”

İYİ Partili Başkan adayı Akan, vatandaş buluşmasında yaptığı açıklamada, “Muradiyelilerin yaşadığı en büyük sorun, yetki alanlarını birbiri üzerine atan Büyükşehir ve Yunusemre Belediyesi. Maalesef bu iki belediye, koordinasyonsuzluk içinde çalıştığı için birbiri üzerine top atıyor. Biz göreve geldiğimizde, hiçbir sorunu ‘Büyükşehir Belediyesi yapacak’ diyerek üstümüzden atmayacağız. Yunusemre’nin Belediye Başkanı olarak Muradiye Mahallesi’ne gereken tüm altyapı ve üstyapı hizmetlerini getireceğiz. Tarlaya dönen mahalle yolları tarihe karışacak” dedi.

Özgür Özel: "İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız" Özgür Özel: "İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız"

MURADİYE’NİN İMAR SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Muradiye’nin acil olarak imar planı revizesine ihtiyacı var. Muradiye’nin imar planını 18 uygulamasına göre revize ederek herkesin memnun olacağı bir hale getireceğiz. Gözbebeğimiz Muradiye’nin imar sorununu biz çözeceğiz. Bunun sonrasında Muradiye içerisinde sosyal tesisler, yeşil alanlar, kadınlara ve çocuklara yönelik sosyal tesisler ve taziye evi gibi projelerimizi uygulamaya koyacağız. Muradiye bizleri bağrına basıyor, herkes değişim bekliyor. Değişim için 31 Mart’ta Yunusemre Belediye Başkanlığı’na geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: İclal Çiçek