İşçilerin ve emekçilerin bayramı: 1 Mayıs İşçilerin ve emekçilerin bayramı: 1 Mayıs

Maski Genel Kurulu olağanüstü toplandı. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek başkanlık yaptı. 
Seçim öncesinde Ferdi Zeyrek'in en önemli vaatleri arasında yer alan suyun ilk iki tonunun 1 TL olması ve sonrasındaki aşamalarda da %30 indirimi kapsayan madde genel kurulda görüşüldü. 
KOMİSYON ONAY VERDİ KARAR ALKIŞLANDI  
Söz konusu indirime meclisteki diğer partiler de destek verdi. Ancak usulle ilgili yapılan kısa bir görüşmenin ardından toplantıya ara verilerek Fiyat ve Tarifeler Komisyonunun toplanması sağlandı. Komisyon 10 dakikada konuyu görüşerek kabul etti. 
Arından komisyonun aldığı karar Başkan Ferdi Zeyrek tarafından genel kurulun oylamasına sunuldu. İndirim kararı oy birliğiyle kabul edildi. Kararın 1 Mayıs tarihi itibarıyla uygulamaya gireceği açıklandı. 
TİCARETHANELER DETAYI…
Ak Parti Grubu adına söz alan Berk Mersinli, indirimden ticarethanelerin de faydalanması gerektiğine dikkat çekti. Bunun üzerine Başkan Zeyrek, indirimin ticarethaneleri de kapsadığını söyledi. Zeyrek, “Ticarethane sahipleri meskenlere uygulanan bu indirimden faydalanacaklar kendileri. Bir nebze hepsine destek olacaktır halkımızın tüm ferdine olduğu gibi. Ama bütçedeki durumumuza bakıp eğer ki bütçemiz el verirse ticarethane sahibi arkadaşlarımıza hizmetlerimiz devam edecek. 
 

Editör: Murat Yalçın