Turgutluspor - Batman Petrolspor maçı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı Turgutluspor - Batman Petrolspor maçı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı

Türkiye'nin terörle mücadelesi başarıyla devam ediyor.

Mehmetçik ülke içerisinde ve sınırda terör örgütü mensuplarına geçit vermiyor.

Her geçen gün gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla örgütün sözde sorumluları da tek tek sarı torbaya giriyor.

Son olarak Türkiye'de terörün sonunu getirmekte kararlı olan kahraman Türk askeri yeni bir operasyon için harekete geçti.

Mavi kategoride aranan terörist öldürüldü

Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Van İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, Van'ın Erciş ilçesi Yankıtepe köyü kırsalında İHA ile keşif/gözetleme faaliyeti yürütüldü.

PKK/KCK terör örgüt mensuplarının bulunduğu ikamete bu sabah Van Özel Harekat Şube Müdürlüğünce yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada 2 örgüt mensubu ölü ele geçirildi.

Etkisiz hale getirilenlerin birinin İçişleri Bakanlığınca terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan "Hejar Ronya Serhat" kod adlı Sevilay Akyıldırım olduğu belirlendi.

"Türkiye’nin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız"

Operasyona ilişkin paylaşım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

Bakan Soylu, yaptığı paylaşımda terörle mücadelenin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Soylu, şu ifadelere yer verdi: "29 Ekim 2023’te, Türkiye’nin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız!

Van’ın Erciş ilçesi Yankıtepe Köyü kırsal alanında, 1’i mavi kategoride, 2 terörist çıkan çatışmada sonucu ölü olarak ele geçirildi. Emniyet İstihbarat Başkanlığımıza ve Van Emniyetimize tebrikler."

Editör: Ali Gözen