Haber: Hakan AĞAR
5-2'lik Ümraniyespor galibiyetiyle keyfi yerine gelen Manisaspor'da yüzler gülüyor. Berk'in de dönüşüyle beraber tam kadro çalışmalarına devam eden Tarzan'da, zorlu Eskişehirspor maçı öncesi oyuncular isteğiyle forma savaşına girdi. Son antrenmanda tüm futbolcuların özel çabası dikkat çekerken, Slavko Perovic de antrenman sonrası düz koşu yaparak kondisyonuna çalıştı. Antrenmanın ardından Sait Karafırtınalar, maç öncesi soruları yanıtladı.
"HER MAÇ ZOR"
Eskişehirspor maçı değil, tüm lig maçlarının zorlu olduğunu belirten Karafırtınalar: "Ligde Eskişehir'den başla, Mersin İdman Yurdu'na kadar tüm maçlar çok zor. Her maça 3 puan hedefiyle çıkıyoruz ancak bu maç tabii ki çok zor olacak. Zor bir maç ancak bunu kolaya çevirecek de biziz, iyi hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılanlar da uyum sağlamaya başladılar. Ümraniyespor maçındaki 5-2'lik skor iyi bir skor, iyi bir oyunla. Biz o maçı çoktan geride bıraktık. Ayaklarımızın yere basması gereken bir maç oynayacağız. Böyle skorlu bir maçtan sonra liderle oynamak önemli diye düşünüyorum, en azından konsantre anlamında sıkıntı yaşamayız. Takım halinde iyi savunma yapıp, deplasmanda iyi mücadele edip, keyifli şekilde dönmek istiyoruz." dedi. 
"İYİ UYUM YAKALADILAR"
Yeni transferlerin takıma katkısını anlatan Karafırtınalar: "Oyuncularımın transferlerle beraber performansının yüzde yüz arttığını düşünüyorum. Zaten onun için yapıldı bu transferler, laf olsun diye yapılmadı. Oyun kalitemizi ve rekabeti yükselttiler. Gelen oyuncular kendini ispatlamış oyuncular, iyi uyum yakaladılar diye düşünüyorum. İnşallah sezon sonuna istediğimize ulaşırız. Önce şu sıkıntılı yerden çıkalım, sonra çok daha iyi işler yapacağımızı düşünüyorum." dedi.
"KİM MÜCADELE EDERSE TERCİH EDERİZ"
Kadrosu seçimiyle ilgili de konuşan Karafırtınalar: "Kadroda değişiklikler olabilir. Bu her hafta olabilir. Hep aynı 11 üzerinde yoğunlaşmak istemiyorum. İdmanlardaki rekabetin karşılığını vermek istiyorum. Ezbere bir takımla çıkmayacağım. Kim mücadele ederse, kim oyunumuza uyarsa onu tercih edeceğiz." şeklinde sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim