Hakan Agar- Ligin geride kalan 7 haftasının lideri olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, şu ana kadarki en zorlu maçına bugün Ofspor karşısında çıkıyor. Kendisini hemen 1 puan arkadan 2. sıradan takip eden Ofspor Manisa'ya lideri devirmek için gelirken, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise 4 maçlık galibiyet serisini 5'e bağlayıp zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Ancak rakibimiz Ofspor'un bunu kolayca vermeye niyeti yok. 

OF VİTES ARTTIRIYOR

Türkiye 3. Lig 1. Grup'ta ilk 7 maçta topladığı 13 puanla 2. sırada bulunan Ofspor, bu sene Manisa Büyükşehir Belediyespor'la beraber ligin en zorlu takımlarından birisi olduğunu gösterdi. İlk 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, Eylül sonunda HAESK ve Bayburt GÖİ mağlubiyetleriyle bir anda gerilere düşmüştü. Son 2 maçta kendi ritmine geri dönen Ofspor Bergama Belediyespor'u deplasmanda 4-0'la geçerken, son hafta Kozan Belediyespor'u da 1-0'la mağlup etmeyi başardı. 2015-2016'da Manisa Büyükşehir Belediyespor'un da bulunduğu 3. Lig 2. Grup'ta sezonu 4. sırada bitirip Play-Off'lara kalan ekip, finalde Diyarbekirspor'u geçerek lig atlamıştı.  Geçtiğimiz sezon gösterdiği facia performansla 34 haftada topladığı 26 puanla 2. Lig'i sonuncu sırada bitirip lig düşen Ofspor, bu seneyse hedefini yeniden yükselmeye dikmişti. 22 yaş ortalamasıyla ligin en genç kadrolarından birine sahip olan Ofspor'u şu ana kadar taşıyan isimler 4 golüyle Furkan Aydın, 2 golüyle Furkan Karabatak oldu.Takımda şu ana kadar tüm maçlarda forma giyen isimler stoper Onur Çakır ve orta saha Muhammet Fettahoğlu oldu. Karadeniz temsilcisinin teknik patronluğunda Mehmet Ali Karaca oturuyor. 

BELEDİYE GALİBİYETE İNANDI

Yavaş başladığı ligin 4. haftasında kendisine gelen ve o dönemden bu yana gol dahi yemeden 12 puan toplamayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor kendisini bulmuş görünüyor. Hücum hattında Umut Kaya ve İsmail Köse'nin etkinlikleri artarken, Ufukhan, Erhan ve Emir'in performansları da takımı ileriye taşıyan unsurlar oldu. Takımın iyi gidişatı teknik heyet ve yönetimi fazlasıyla memnun ederken, yönetim bu maç için özel bir prim açıkladı ve oyuncuları bir derece daha motive etmeyi başardı. Tüm futbolcular haftasonu alacakları galibiyete odaklanırken, teknik heyet de kadro seçimi hakkında karar vermeye çalışıyor. Levent Devrim'in şu ana kadarki ana planından vazgeçme niyeti bulunmuyor. Devrim'in şu kadroyla takımını sahaya sürmesi bekleniyor: Yusuf, Erhan, Mehmet, Ufukhan, Mehmet, Emir, Kürşat, Umut, Alper, İsmail, Ali. Maçın ilerleyen kısımlarında her maçta olduğu gibi Kaan ve Olcay'ın oyuna gireceği tahmin ediliyor. Geride kalan 7 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan Manisa Büyükşehir Belediyespor averajıyla da ligin tepesinde bulunuyor. Attığı 11 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol görerek 8 averaja sahip olan Belediye, savunmadaki başarısını bu maça yansıtmak istiyor. 2015-2016 sezonunda oynanan 2 maçta da rakibini alt edemeyen Belediye, bir ilke de imza atmak istiyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor- Ofspor mücadelesi bugün 15.00'da Mümin Özkasap Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemliklerini Sezer Yalçın, Alper Uslu ve Hakan Yoldaş yapacak. Maç Manisa Büyükşehir Belediyesi WEB TV'den naklen yayınlanacak. 

Editör: TE Bilişim