Yunusemre Belediyespor Wushu Takımı, “Yiğitbaşı Veli Ahmet Şemseddin’i Marmaravi” adına gerçekleştirilen turnuvada birinci oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 165 Sanda ve 74 Tao sporcusunun katılımıyla gerçekleşti. İki gün süren şampiyonada Yunusemre Belediyespor Wushu takımı birinci oldu.

Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Serhat Çağ, Yunusemre Belediyespor birçok dalda başarılı bir şekilde mücadele etmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “İki gün süren şampiyonada Manisa Yunusemre Belediyespor Kulübü birinci, Muğla Bodrumspor Kulübü ikinci, üçüncülüğü ise İzmir İmhadspor Kulübü ve Balıkesirspor Kulübü paylaştılar. Sanda dalında kilo ve kategorilerinde Yunusemre Belediyespor sporcularından Bahadır Abdullah Onat, Cemil Tumantozlu, Ahmet Sefa Sulu, Muhammet Talha Çetinkaya, Muhammet Ali Çetinkaya, Fatih Kocabay, Emre Karataş birinci olurlarken, Modern Taolu dalında Afra Betül Çetinkaya (chanq quan ve dao shu) , Gökçe Çakıcı (Chang quan), Talha Çetinkaya (Chang guan ve nanguan), Sümeyye Akbaş (thai chi quan) ve İrem İzci (nanguan) stillerinde birincilikleri kimseye kaptırmadılar. Emeklerinden dolayı başta Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor Başkanımız Arif Alkan ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim