Yunusemre Belediyespor Judo takımı başarılarına devam ediyor. Birçok branşta başarılı sonuçlar elde eden Yunusemre Belediyespor, Judo’da da Alaca İllerarası Judo Turnuvasında başarılı sonuçlara imza attı.

Yunusemre Belediyespor Judo Takımı Çorum ili Alaca İlçesinde Alaca İllerarası Judo Turnuvasına katıldı. 10 ilden 210 sporcunun katıldığı turnuvada Yunusemre Belediyespor Judo takımı sporcuları Sidar Cihangir ve Sümeyye Kaya birinci olurken, Kardelen Öztürk ve Tuana Allı ise ikinci oldu.

Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çağ yaptığı açıklamada, Yunusemre Belediyespor olarak katıldıkları tüm branşlarda başarıdan başarıya koşmaya devam ettiklerini belirterek, “Judo takımımız başarılarına devam ediyor. Çorum ili Alaca İlçesinde Alaca İllerarası Judo Turnuvasında takımız sporcularından 28 kilogramda Sidar Cihangir ile 52 kilogramda Sümeyye Kaya birinci olurken 28 kilogramda Kardelen Öztürk ve 57 kilogramda Tuana Allı ikinci oldu. Sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyor ve Yunusemre Belediyespor Judo Hocamız Orhan Akdemir ve Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim