İkinci Başkan Hakkı Övünç, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında Manisaspor futbolcusu olan Emrah Tuncel’in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ve çıkan haberlerle ilgili değerlendirmede bulundu.
Övünç, Emrah Tuncel’in Manisaspor ile arasında olan hukuki bir prosedürü yanlış anlamasından kaynaklanan bir durum meydana geldiğini belirterek, “Emrah konuyu yanlış anlamasının ardından yaşadığı bir anlık kızgınlık ile bir takım açıklamalarda bulunmuş. Başkanımız Abdullah Mergen konuyla ilgili bugün kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve bu yanlış anlama ortadan kaldırıldı. Emrah Tuncel’de bu görüşmenin ardından sosyal medyadaki paylaşımlarını sildi.” dedi.
Övünç, Abdullah Mergen başkanlığındaki Manisaspor yönetiminin göreve geldiği günden bu yana Manisaspor’un üzerinde kambur olan yüzlerce dosyayı kapattığını ve çözüme kavuşturduğunu ifade ederek, “Biz sorunlarla uğraşırken, menşei tarafımızca bilinmekte olan
bazı art niyetli çevreler, hep bir hata, kusur arayarak kamuoyunda yönetimimizi ve kulübümüzü itibarsızlaştırma çalışmalarını sürdürmektedirler. Yalancılık ithamlarıyla iftiraya uğrayan Başkanımız Abdullah Mergen ve yönetim kurulumuz bu söylemlere fırsat veremeyecek ve iftiracılara hadlerini bildirecektir. Onların bütün bu çabalarına rağmen Abdullah Mergen başkanlığındaki Manisaspor yönetim kurulu, Manisaspor’u geçmişin kamburundan, yükünden kurtarmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim