Yönetimin transfer peşinde koşması, personelinin evine ne götürdüğünü görmezden gelmesi, tüm bunların üzerine de kongreye gitmemesi şaşkınlıkla karşılanıyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, Abdullah Mergen yönetimi ile perişan vaziyette. Göreve geldiği günden bu yana hem mali hem idari hem de sportif anlamda beklentileri karşılamayan yönetim, bu kez de emekçi personelin maaşlarını ödemeyecek duruma geldi. Geçtiğimiz hafta maaşların iki aydır ödenmediğini manşet yapmıştık, aradan bir hafta geçti,; ama maaşlarla ilgili bir gelişmenin henüz yaşanmadığı öğrenildi.

MAAŞLAR ÖDENMİYOR TRANSFER YAPILIYOR

Kulüpte yaşanan tezatlıklara bir yenisi daha eklendi. Yönetimin uzun süredir transfer görüşmeleri yapması, iç transferde birçok oyuncuyla anlaşıldığını açıklaması, “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” olarak yorumlandı. Kulüp personeli işten çıkarılırken, yönetimin transfer peşinde koşması, personelinin evine ne götürdüğünü görmezden gelmesi, tüm bunların üzerine de kongreye gitmemesi şaşkınlıkla karşılanıyor.

KENDİLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR

Yönetim, söz konusu başarısızlığın üzerini örtebilmek için takım kurma derdine düştü. Oyunculara parasal konularda sözler verip ikna eden Başkan Mergen’in, Ramazan Ayı’nın yaklaştığı şu dönemde personelinin maaşlarını ödememesi, adeta yürekleri sızlatıyor. Eleştirileri umursamayıp kongreye gitmeyen yönetimin bu inadı, özellikle emekçi personeli yaralıyor.

Editör: TE Bilişim