Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, vergi bilincinin gençlere yayılması adına önemli işlere imza atıyor. Her yıl vergi haftası kapsamında düzenlenen turnuvalarla binlerce öğrencinin spor yapmasını sağlıyor. Başkan Çakan, geçtiğimiz gün CBÜ Sahası’nda 330 sporcunun katıldığı atletizm yarışlarını bizzat izledi, sabah erken saatlerde hem vergi hem spor için koşturdu

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

26. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde sportif organizasyonlara tüm hızıyla devam ediliyor. Vergi Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği turnuvalar, katılımcılardan tam not alıyor. Geçtiğimiz gün atletizm yarışmaları büyük heyecan sahne olurken, 23 okuldan 330 öğrenci madalya için ter döktü. Turnuvanın eksiksiz olarak yapılması, Manisa sporuna büyük katkı sağladı.

BAŞKAN TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ

Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler ve Küçük Kızlar, Küçük erkekler Atletizm yarışması için sporcular yerini alırken, Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan organizasyona gösterdiği yakın ilgiyle gönülleri fethetti. Sabahın erken saatlerinde müsabakalar daha başlamadan tribündeki yerini alan Çakan, gençlerle ilgilendi ve onlara destek verdi. Yarışmaların tamamını pür dikkat izleyen Çakan, spora ve sporcuya verdiği önemle takdir topladı.

“VERGİ BİLİNCİNİ GENÇLERE AŞILAMAK İSTİYORUZ”

Yılmaz Çakan, vergi bilincini gençlere ve öğrencilere aşılamak için sporun çok iyi bir araç olduğunu ifade ederek, sportif organizasyona bu kadar vakit ayırmasının sporu çok sevmekten kaynaklandığını kaydetti. Başkan Çakan, “Spor yapmayı seviyorum. Spora ilgiliyim. Futbol oynuyorum. Vergi Dairesi Başkanlığı olarak gençlere önem veriyoruz. Birinci hedefimiz gençler ve öğrenciler. Vergiyi biz belki büyüklere pek anlatamıyoruz ama vergiyi anlatma adına gençleri hedef kitle olarak görüyoruz. Geleceğin mükellefi olacak gençlerimize bu bilinci aşılamak istiyoruz. Vergi haftası kapsamında son üç yıldır voleybol, basketbol ve atletizmde turnuvalar organize ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda Vergi Olimpiyatları adında daha çok branşa hitap etmeyi planlıyoruz. Her yıl düzenli olarak düzenlediğimiz futbol turnuvamız da var. Yoğun bir ilgi gördük ve ekip olarak iyi çalışıyoruz. Turnuvalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim