MUSTAFA TATLI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde istifa!.. Yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan Şehzadeler İlçe Spor Müdürü Ekrem Öztürk, görevinden istifa ettiğini resmen açıkladı.

Resmi facebook hesabından bir mesaj yayınlayan Öztürk, “Yaklaşık 17 aydır, şahsıma layık görülen Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevimden, asli görevim olan Beden Eğitimi Öğretmenliği’ne dönmek üzere kendi isteğim ile ayrılmış bulunmaktayım. İnşallah devlet emanetini muhafazamızdan ve hizmetimizden Allah razı olmuş, kul hoşnut kalmıştır. Bu dönem içinde göz göze geldiğimiz, diz dize oturduğumuz, helalinden yediğimiz, içtiğimiz tüm dostlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza hakkımız helal olsun. İnşallah onlarda haklarını helal ederler. Selametle” diye yazdı.

İl Müdürlüğü’nde personelden sorumlu müdür yardımcısı görevinde de bulunan Öztürk’ün kurumdaki makam odası ilginç bir şekilde elinden alınmıştı. Geçtiğimiz gün ‘O artık seyyar müdür’ başlığıyla istifanın sinyalini okuyucularımıza duyurmuştuk. Bu olay, spor kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Editör: TE Bilişim