Türk futbolunda vizyona kattığı değerlerle adından sıkça söz ettiren kulüplerin başında gelen Manisaspor, yeni başkanını seçmeye hazırlandığı şu günlerde, 51. yaşını kutluyor. 15 Haziran 1965 tarihinde yapılan genel kurul toplantısı ile Sakaryaspor adını terk ederek Manisaspor adını alan Siyah-Beyazlılar, yarım asırı geride bırakmanın onurunu yaşıyor. 
TARAFTARLAR MANOLYA’DA KUTLAMA YAPACAK 
Manisasporlu taraftarlar, sosyal medya hesaplarında Manisaspor’un yeni yaşını kutlarken, Siyah-Beyazlı renklere gönül verenler, Manolya Meydanı’nda tüm şehre harika bir görsel şölen yaşatmaya hazırlanıyorlar. Bu akşam iftardan sonra düzenlenecek organizasyonda meşalelerle atkılarla ve formalarla büyük bir kutlama yapılacak. 
ŞAN VE ŞEREF DOLU 51. YIL 
Kurulduğu günden bu yana profesyonel liglere damga vuran bir görüntü çizen ve Süper Lig’de 6 yıl mücadele ettiği dönemlerde bugünkü a milli takımımızın iskelet kadrosunu oluşturan Arda Turan, Selçuk İnan, Caner Erkin, Hakan Balta, Burak Yılmaz, Volkan Babacan gibi isimlere değer katan Manisaspor, şan ve şeref dolu 51. yılı geride bırakırken, bu sezon ise yeniden yükseldiği PTT 1. Lig’de boy göstermeye hazırlanıyor.
Haber: MUSTAFA TATLI 
Editör: TE Bilişim