Turgutluspor teknik direktörü Özgün Kaya sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Turgutluspor’un yeni direktörü Özgün Kaya, “Turgutluspor’da bir aile ortamı var. Çok sıcak insanlarla karşılaştık. Yönetimin, camianın ve Turgutlu halkının bizden beklentileri yüksek. Bu beklentileri karşılamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Biz Turgutlu’ya başarı için geldik. Başarı için de burada her şey mevcut. Turgutlu’da çok iyi karşılandık. İnşallah bu karşılamayı sezon sonunda mutluluğa dönüştüreceğiz.” dedi.
“3-4 NOKTA TRANSFER..”
Turgutluspor’la anlaştıkları için çok memnun olduklarını söyleyen teknik direktör Kaya, eksik gördükleri mevkilere 3-4 nokta transfer daha yapmayı planladıklarını belirtti. Kaya, “Görmemiz gereken oyuncular var. Denediklerimiz arasında takıma uyum sağlayabileceğine inandığımız isimleri de kadroya alacağız. Altyapıda yetenekli oyuncular var. Altyapıdan da takviye yaparak yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu. 
İSKELET PARAMPARÇA
Şampiyonluk yaşayan Hakan Şapçı ve ekibiyle yeniden anlaşmayan Turgutluspor takımdanda 16 isimle yollarını ayırdı. 3.lig’de yaş kontenjanın bulunmasından dolayı bazı isimler bu statüye takılırken şampiyon kadronun iskeleti bozuldu. Turgutluspor’da Barış Kol, Hasan Engin, Hüseyin Engin, Kaan Akar, Mehmet Karakeçili, Hurşit Velioğlu, Cüneyt Turan, İsa Taşdemir, Nuran Gurbanov, Fatih Özece, Cihat Karaer, İzzet Yağız, Samet Samancı, Yunus Genç, Emre Ersöz ve Burak Çoban ile yollar ayrılırken geçtiğimiz sezondan Ferdi Başoda, Berkay Velivar, Fatih Somuncu, Tunahan Dikişçi, Oktay Çilek ve Rıdvan Coşkun ile yola devam kararı verildi. 16 isimle yollarını ayıran kırmızı siyahlılar dış transferde Mustafa Özgen, Kadir Torbacı, Ramazan Altıntepe, Ömer Faruk Karaman, Emre Avcı, Yaşar Yılmaz, Efşan Geçgin ile sözleşme imzaladı. 
Editör: TE Bilişim