Taşkın, “Ordu maçında takımın coşkusu isteği çok önemliydi. 1-0’da olsa kazanmak istiyorduk. Farklı olması averaj hesabını rahatlattı. Bizim var olma maçımız Antep maçı. Çok formda bir takım gelecek. Ama biz burada yaşama savaşı veriyoruz. Bu saatten sonra kim gelirse gelsin önemli değil. Elimizden gelen her şeyin fazlasını verebiliriz. Rakiplerimizin kaybetmesiyle dengeler tekrar yerine geldi. Bir daha küme düşme hattına inmemek için mücadele edeceğiz. Lig bizim için yeniden başlıyor” dedi.

“GALATASARAY MAÇI BİZİ BOZABİLİRDİ”

Galatasaray’la oynanacak kupa maçının haftaya ertelenmesini hayra yorduklarını belirten Taşkın, “Kupa maçı iptal oldu. İnşallah faydalı olacak. Gaziantep maçı bizim için önceliğimizdi. Bu maça daha dinlenik şekilde olacağız. İlk devrede bu periyotta 2’de 2 yapmıştık. Yine aynı şekilde ikide iki yapmak istiyoruz. Bu yüzden Galatasaray maçı bizi bozabilirdi. Bunu hayra yoruyoruz” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U KUTLUYORUM”

İki tane profesyonel takımımız oldu. Belediyespor’da bizim takımımız. Emeği geçen herkesi başta meslektaşım Hakan Şapçı’yı canı gönülden kutlarım. Manisalı bir teknik adamı şampiyon yapması çok hoş. Bu çok önemli. Manisalı bir teknik adam da Manisaspor’un başında kurtuluş mücadelesi veriyor. Emeği geçen kulüp başkanından yöneticisine futbolcusuna malzemecisine kadar kutluyorum. Şampiyonlukları hayırlı uğurlu olsun

Editör: TE Bilişim