Milli arada çalışmalarını sürdüren ve bu süreçte Göztepe'yle yaptığı hazırlık maçını kazanan Manisaspor, lig 2.si Sivasspor karşısında alacağı puanların hesabını yapıyor. Ligde gelinen son durumda ateş hattıyla arasında sadece averaj farkı bulunan Tarzan, hem kendi maçını kazanmaya çalışacak, hem de rakiplerinden gelecek iyi sonuçları duymak için bir kulağını diğer sahalara çevirecek. Ligde son 3. sırada bulunmasına karşın, ligin en çok gol atan 6. ekibi olan Tarzan, milli ara boyunca savunma koordinasyonu ve direnç çalışmaları yaptı. Bugün sabah 11.00'de antrenmanını gerçekleştiren Tarzan, önünde kalan 2 günü de iyi değerlendirip sahaya hazır çıkmak istiyor. 
"TAKIMLAR BİRBİRİNE ÇOK YAKIN"
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Sait Karafırtınalar: "Bir zor maça daha çıkacağız. Ama genel ligin son maçı değil. Kazansan da kaybetsen de aşağıdaki takımlar birbirine çok yakın. Kazanırsak çok büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Rakiplerimiz de kendi arasında oynadığı bir hafta. Şanlıurfa ile Mersin oynayacak. İkisi de alt sıralardalar. Onun için alınacak ekstra puanlar bizim için çok önemli” dedi. Rakibin durumunu da bilmediklerini belirten Karafırtınalar: "Rakibin hocası değişti ve ne oynayacağını bilmiyoruz. Bize avantaj ya da dezavantaj mı sağlayacak bilmiyoruz. Her şey maç günü belli olacak. En son oynadığı maçları baz alırsak ne oynadığını biliyoruz. Samet hocanın daha önce yardımcılığını da yaptım. Ne oynattığını çok iyi biliyorum ama Sivasspor’un başında bunu ne kadar uygulayabilecek onu bilmiyoruz. Sivasspor maçı değil her biri önemli. Oyuncularımızla yaptığımız hedef 9 maçı kaybetmemek adına. Birbirimize söz verdik. Oyuncularım iyi de çalışıyorlar. İnşallah maça yansır”dedi.
YEDEKLERE SİNYAL
Göztepe'yle oynana hazırlık mücadelesinde yedek oyuncuların performansından memnun kalan Karafırtınalar: "Benim için önemli birkaç isim belki de formayı kaptı. Hafta sonu bu isimleri değerlendireceğiz." diyerek, bazı oyuncularına sinyal de verdi. Maçta iyi performans gösteren bazı oyuncuların kadroda olabileceği düşünülürken, bu isimlerin şu ana kadar hiç forma giymemiş Hüseyin, uzun zamandır süre alamayan Bakaki'yle Mertan ve kulübeye hapsolan Mikic olabileceği iddia edildi.
EMRE DÖNDÜ
Öte yandan sözleşmesinin fesh edildiği ilan edilen Emre Öztürk, U21 Takımı'yla antrenmanlara çıkarak herkesi şaşkına çevirmişti, ardından yaşananlar ise "PES" dedirtti. Yönetim Emre'yle yaptığı görüşmenin ardından oyuncuyu affetti ve Sivas maçından sonra oyuncu takımla antrenmanlara başlayacak.
Editör: TE Bilişim