Grandmedical Manisaspor, pazar günü konuk edeceği Eskişehirspor karşılaşmasında hakem yönetiminin sonuca etki etmesini istemiyor. Adanaspor ve İstanbulspor maçlarında verilen basit penaltı kararlarıyla elindeki puanları buhar olan Siyah-Beyazlılar, bu önemli maçta görev alacak hakemlerin üzerine düşen görevi layıkıyla yapmasını umut ediyor. Karşılaşmada kırmızı kart cezalısı Nikola Mikic takımdaki yerini alamayacak.

RAMAZAN KELEŞ’TEN ADİL BİR YÖNETİM BEKLENİYOR

Karşılaşmayı yönetecek Trabzon bölgesi hakemi Ramazan Keleş, yardımcıları Mehmet Yıldırım ve Cemal Alpay’dan adil kararlar beklediklerini kaydeden yönetim, teknik heyet ve futbolcular, “Telafisi olmayan bir sürece girdik. Hakem kararlarından canımız çok yandı. Eskişehirspor maçında hakemler adil olsun yeter. Artık maçın önüne geçen bir hakem istemiyoruz. İki takım da çıksın, topunu oynasın ve hak eden kazansın” dileğinde bulundular. Keleş, Manisaspor’un bu sezon Elazığspor’u 2-1 yendiği maçı yönetmişti. O maçta Billal Sebaihi’yi 65’te çift sarıdan kırmızı kartla oyundan atan Keleş, iki hafta önce son dakika golüyle 2-1 kaybedilen Adanaspor maçının da 4’üncü hakemiydi.

ESKİŞEHİRSPOR İLE 4-4’LÜK EŞİTLİK

İkinci devrede oynadığı son 6 maçın 5’ini kaybedip 1’ini kazanan Manisaspor, Eskişehirspor ile bugüne dek 12 maçta karşı karşıya geldi. İki takım arasında galibiyetlerde 4-4’lük eşitlik var. 4 maç berabere biterken, Manisaspor’un evinde oynanan maçlarda ise Siyah-Beyazlılar’ın galibiyetlerde 2-1 üstünlüğü bulunuyor. 3 maç ise berabere sonuçlandı. Zorlu mücadele, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 13:00’te oynanacak. (Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim