Manisaspor’un şu ana kadar en fazla forma giyen oyuncularından biri olan Branimir Subasic, Antalyaspor maçında üzerindeki ölü toprağını nihayet attı. Maçın 5. dakikasında perdeyi açan isim olan Subasic, golden sonra büyük sevinç yaşadı. Deneyimli golcü, Gökhan Sazdağı’nın müthiş pasında altı pasta topa dokunarak kaleci Fornezzi’yi avladı. Maç boyunca istekli ve arzulu oyunuyla takımına katkı sağlayan Subasic, 3-2’yken maçın 3-3’e gelmesinde de etkin rol oynadı. Sağ taraftan ceza sahasına inen Subasic, Sakıb Aytaç tarafından düşürülünce maçın hakemi Süleyman Abay tereddütsüz şekilde penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Dimitrov, Manisaspor’a beraberliği getiren isim oldu.

KALECİ İHSAN’LA HELALLEŞİLDİ

Öte yandan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, kalbindeki rahatsızlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan kaleci İhsan Poyraz’ın ücretlerinin verildiğini ifade ederek, “Garanti ücretleri verildi, bu kontrollerden sonra ücret vermeden fesh etme hakkına sahiptik ancak bu vicdana sığmazdı. Camiaya yakışanı yaptık. Avusturya’ya ailesinin yanına döndü. Sözleşmesi fesh oldu. Kulübümüzle ilişiliği kalmadı. Kendisine ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

YENİ ROTA ELAZIĞSPOR

Manisaspor, Antalyaspor maçının ardında iki günlük iznini tamamladı. Siyah-Beyazlılar, bugün saat 18:00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirecekleri antrenman ile 6. haftada 19 Ekim Pazar günü deplasmanda Elazığspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayacaklar. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada bir hazırlık maçı yapmayı planladıklarını belirten Teknik Direktör Tahir Karapınar, “Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Elazığ deplasmanına galibiyet için çıkacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim