Başkan Abdullah Mergen, bir galibiyete öyle seviniyor ki öyle pozlar servis ettiriyor ki inanılır gibi değil. Antep galibiyeti sonrası soyunma odasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün telefondaki tebriğini futbolculara canlı canlı dinlettirip bu fotoğrafları medyaya servis ettiren Mergen, 5-0’lık Buca maçı esnasında da atkıyı takıp tribünleri gezmişti. Şimdi de Adanaspor maçı sonrası oyuncular tarafından havalara atıldı, şov üstüne şov yapıp puan durumundaki gerçeği görmezden geldi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da başkan Abdullah Mergen’in anlamsız şovları böylesine zor bir dönemde eleştiri konusu oluyor. Tek listeyle girdiği seçimde başkanlığa geldikten sonra davul-zurna eşliğinde görevi devralan Mergen, her galibiyete şampiyon olmuş gibi sevinirken, abartılı sevinç gösterilerini de boy boy gazetelere servis ettiriyor. Oysa ki Manisaspor ligde çok rahat bir konumda değil ve şampiyonluğa falan da oynamıyor. Manisaspor’un şuan ki tek amacı ligde kalmak. Şu bir gerçek. Ligde makasın her geçen hafta kapandığı şu günlerde 21. hafta itibarıyla küme düşmenin en büyük 3-4 adayından biri. Dolayısıyla bu tür şovlardan kaçınıp olası bir galibiyete sade sevinmek gerekir. Hatta sevinmeden bir sonraki haftaya odaklanmak da fayda var!

EMEKÇİ PERSONELİN DUASI ALINMALI

Adanaspor galibiyeti sonrası yaşananlar, kulübün geleceğiyle ilgili soru işaretlerini beraberinde getirdi. Dağıtılan yüksek primli Euro’lar, Elazığ’dan gelen genel menajer var. Yüksek prim vaadi sonrasında sahada ateşleyen futbolcu grubu var… Ayrıca galibiyetlere primi kesilen emekçi personel var. Bu nedenle Mergen’in şov yapmayı bırakıp kulübün ve puan durumunun gerçekleriyle yüzleşmesini istiyoruz.

Editör: TE Bilişim