Manisaspor’da Samsunspor maçında Mbilla ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan defans oyuncusu Muhammet Sercan Türkeri’nin MR’ı çekildi. Çekilen MR sonrasında Sercan’ın sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve iç yan bağlarında kısmi yırtık tespit edildi. Tecrübeli futbolcunun yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

İSMAİL VE BARBAROS’TAN SONRA…

Muhammet Sercan, uzun bir aradan sonra sahalara dönen Barbaros Bahadır Barut ve İsmail Köse’nin yaşadığı talihsizliği yaşadı. Devre arasında Alanyaspor’dan takıma kazandırılan tecrübeli futbolcunun tedavisine başlandı.

SARI KART UYARISI

Siyah beyazlı takımda zorlu müsabaka öncesi Ali Fırat Okur, Bayram Olgun, Çağdaş Atan, Erdi Öner ve Oğuzhan Kayar, sarı kart sınırında bulunuyor. Teknik Patron Taner Taşkın, basit kart görülmemesi hususunda son uyarılarını yaptı. Perşembe oynanacak Adana Demirspor maçına ilişkin değerlendirmede de bulunan Taşkın, Adana Demirspor'un güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, "Artık kaybedeceğimiz her puan bizi zor duruma sokacak. Adana Demirspor'u yenmek için elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim