Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig temsilcisi Seramiksan, iç transferde Müge Örencik ile yeniden anlaştı.

2 yıldır Seramiksan forması giyen ve takımla birde play-off tecrübesi yaşayan köşe oyuncusu Müge, yeniden Seramiksan ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Hırslı ve savaşçı özelliği ile taraftarın sevgilisi haline gelen ve 2 sezonda takıma önemli katkı sağlayan Müge Örencik, teknik heyetin raporu doğrultusunda Seramiksan’da kaldı. Sponsor firma Seramiksan A.Ş. idari binasında yapılan imza töreninde Seramiksan Spor Kulüp Başkanı Bülent Erkul hazır bulundu. Erkul, "Müge 2 yıl boyunca Seramiksan formasıyla iyi işler yaptı, kendisi bildiğimiz ve güvendiğimiz bir oyuncu. Teknik heyetimizde kendisi yönünde olumlu rapor verdi. Müge’nin takımımızda yeniden forma giyecek olması bizleri mutlu etti. Müge, oyun karakteri ve kişiliğiyle güvenimizi kazanmıştır" dedi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Müge Örencik ise, "İlk günki gibi heyecanlıyım. Takımımla yeniden anlaşmak beni mutlu etti. Seramiksan ile 3’ncü yılıma giriyorum ve kendimi aileden biri gibi görüyorum. Takımımda kalmak mutlu edici bir olay, bana güvenen hocama ve yönetimime teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Öte yandan iç ve dış transferlere hız kazandıran Seramiksan yeni sezona iddialı bir takım kurmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Editör: TE Bilişim