Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 4 maçta 5 puan toplayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yönetim kurulu aldığı kararla, Teknik Direktör Hakan Şapçı ile yollar ayrıldı. Kimseye kırgın olmadığını belirten Şapçı, uzun soluklu görevini layıkıyla yerine getirdiğine inandığını söyledi.

“SAYGI DUYULACAK BİR KARARDIR”

“Her antrenörün çantası kapının arkasında beklemeli” diyen genç teknik adam, “Türkiye’de antrenörlerin kaderi böyle. Yine de biz uzun süre çalıştık. Güzel ve zor günlerimiz oldu. Ama antrenörlüğe başladığım bir kulübün profesyonel lige çıktığında başındaki antrenör olmanın gururunu yaşıyorum. Bu işlerde gelmek kadar gitmek de doğal. Yönetim kurulunun aldığı her karar saygı duyulacak bir karardır. Bu bir görevdi ve bunu layıkıyla yerine getirmişizdir. Kırgınlığım yok” dedi.

“DOĞRU İŞLER YAPMIŞSAK NE MUTLU BİZE”

Alınan kararın erken olup olmadığı yönündeki sorumuza yanıt veren Şapçı, “Bodrum maçını kazansaydık ve kaybetseydik gibi sırat köprüsü gibi değerlendirecek bir durumumuz yok. Belediyespor belki de kucağımıza verilen bir bebekti. Şükürler olsun ki kendimizi haksız çıkartabilecek icraatlarımız olmadı. Manisa’daki futbol için doğru işler yapmışsak kendimizi tabi ki mutlu huzurlu sayıyoruz” diye konuştu.

“BELEDİYESPOR’UN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Belediyespor’un her maçında destekçisi olacaklarını kaydeden Şapçı, “Burası benim yuvam. Çalıştığım kulüpleri çalıştığım zaman ve çalışmadığım zaman diye ayırmadım. Hiçbir zaman makamla mevkiyle bir beklentiyle antrenörlük yapmadım. Hem antrenörlüğü hem de Manisa’yı çok seviyorum. Görevimizin şuan için sona ermiş olması başka türlü düşünmemize sebep olmaz. Bundan sonrası için de hem Büyükşehir Belediyespor’un hem de Manisa’daki futbolun ilerlemesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yerimize geleceği söylenen meslektaşım da Manisaspor’u Süper Lig’e çıkarmış bir isim. Böyle bir isme de Büyükşehir Belediyespor’un teslim edilmesinden mutluluk duyarım. Bu kulübe inancım tam. Sezon sonunda da Belediyespor’un bir üst lige çıktığını inşallah hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim