Rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan Sanayispor, İsmail Adul (2), Uğur (2), Yenal ve Rıdvan’ın golleriyle farklı kazanıp ligde kalmayı başardı. Özel İdaresporlu oyuncular ise maçtan sonra büyük üzüntü yaşadı

 

Süper Amatör Lig A Grubu’nun son haftasında Sanayispor-İl Özel İdarespor kapışmasını Sanayispor farklı kazandı ve ligde kaldı. Küme düşecek son takımın belirleneceği maçta ev sahibi Sanayispor, kolay bir galibiyete imza attı.

YENAL FARKI

Maça çok hızlı başlayan Yeşil-Siyahlılar, 4. dakikada Yenal’ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıyı İsmail gole çevirdi: 1-0. 21’de savunma arkasına sarkan Yenal, kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu: 2-0. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarıda 62’de Rıdvan soldan harika vurdu: 3-0. 70’te Uğur farkı 4’e taşıdı: 4-0. 75’te İsmail sol çaprazdan şık bir vuruşla topu ağlara yolladı: 5-0. Maçta son sözü Uğur söyledi: 6-0. Bu sonuçla birlikte Halitpaşa’nın ardından İl Özel İdarespor lige veda eden takım oldu. Öte yandan maçı çok sayıda taraftarın yanı sıra Süper Lig hakemimiz Yunus Yıldırım da izledi.

Editör: TE Bilişim