Manisaspor’un başarılı oyuncuları Barbaros Barut ve Berk Neziroğluları, şehir merkezinde bisikletle gezdi. Teknik Direktör Taner Taşkın’ın idmanı iptal etmesi üzerine Manisa’da havanın güzel olmasıyla bazı futbolcular bisiklet sürerek vakit geçirirken, bazı futbolcular tesislerde dinlenmeyi tercih etti.

“MANİSALILARLA BULUŞUYORUZ”

Kendilerini Manisa’ya ait hissettiklerini belirten Barbaros ve Berk, “Bu şehri çok seviyoruz. Bu sayede hem idman yapıyoruz hem de Manisa halkı ile buluşuyoruz. 9 puanlık avantajımızı ligin sonuna kadar korumak için elimizden geleni yapacağız. Takım içindeki arkadaşlığımız en üst seviyede ve son derece moralli bir şekilde maçlara çıkıyoruz. Ankara Demirspor maçına da kazanmak için çıkacağız” dediler.

“İŞİ ERKENDEN BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Şampiyonluğu çok istediklerini ifade eden iki isim, “Manisaspor’u layık olduğu yere yeniden getireceğiz. Şampiyonluk hedefimizde emin adımlarla yol alıyoruz. Biz 9 ya da 12 puan fark varmış gibi değil, şartlar eşitmiş gibi hareket ediyoruz. Geride kalan 12 maç var. 12 maçta 36 puan daha toplayıp ligi rekor bir şampiyonlukla bitirebiliriz. Çünkü bu takımda bunu yapabilecek güç var” şeklinde konuştular.

“OMUZ OMUZA YAŞAYACAĞIZ”

Son olarak taraftarlara seslenen Berk ve Barbaros, “Bizim başarımız onların tribünlere gelmesiyle bütünleşiyor.Taraftar desteği bu yolda çok önemli. Geride kalan 22 haftada bize destek veren taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Onlara kalan haftalarda daha fazla ihtiyacımız olacak. İnşallah sezon sonu hep birlikte omuz omuza şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşayacağız” dediler.

Editör: TE Bilişim