HABER: MUSTAFA TATLI
Grandmedical Manisaspor’da Makukula’dan gelen eksi 6 puan cezasının ardından prim yöntemine başvurulmuştu. Elazığspor maçı öncesinde futbolculara, “bundan sonra kazanılan her maçta 10’ar bin TL prim vereceğim” diyen Başkan Abdullah Mergen, Elazığspor galibiyeti primlerini zor da olsa dağıtmıştı. Ancak Mergen’in, maddi sorunlar nedeniyle Adana Demirspor galibiyeti primlerinin tamamını bulmakta zorluk yaşadığı kaydedildi.
ERZURUM MAÇI ÖNCESİ PRİMLER DENKLEŞMEDİ
Mergen’in, Erzurumspor maçı öncesi futbolculara ilk etapta 5’er bin TL vermeyi tahahhüt ettiği, kalan 5’er bin TL’yi ise çarşamba gününe (bugün) söz verdiği kaydedildi. Bu durum karşısında takımın kafasının karıştığı iddia edilirken, zorlu Erzurum deplasmanından puanla dönen futbolcuların, bu maçtan da prim beklediği öne sürülüyor.
FUTBOLCULAR MAAŞLARINI ALAMIYOR
Sezon başından bu yana maaşlarını almakta da sıkıntılar yaşayan futbolcular, bunca sorunlara rağmen son üç haftada 7 puan toplayarak, puan silmelerin yarattığı travmaya rağmen takımı ayakta tutmaya çalışıyorlar. Prim sözleriyle maddi olarak bir nebze olsa geçinmeye çalışan Siyah-Beyazlılar, Altınordu (İ), Ankaragücü (D), Balıkesirspor (İ) maçlarında olası prim sıkıntısı yaşamak istemiyor.
Editör: TE Bilişim