Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Akhisar Belediyespor, bu akşam 17. haftanın maçında Kasımpaşaspor’la karşılaşıyor. Geçtiğimiz pazartesi günü Sivasspor’u 2-1 mağlup ederek puan durumunda biraz olsun rahatlayan Akigo, Kasımpaşa deplasmanında da kazanıp devreyi çok iyi bir yerde bitirme amacında.

DEPLASMAN KABUSU DİNSİN

Lig'de 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda hanesine yazdırdığı 22 puanla 10. sırada yer alan Akhisar Belediyespor'un bu sezon deplasman galibiyeti bulunmuyor. Deplasman maçlarında 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Yeşil-Siyahlılar, bu maçlarda rakiplerine tek gol bile atmayı başaramadı. Akhisar, Kasımpaşa karşısında dış sahadaki bu kötü seriye son verme hesapları yapıyor.

KASIMPAŞA UĞURLU GELİYOR

Akhisar Belediyespor ile Kasımpaşaspor, 5. kez kozlarını paylaşıyor. Daha önce 1. Lig’de 2, Süper Lig’de 2 maçta karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Akigo; 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Yeşil-Siyahlılar, Kasımpaşa’da oynadığı 2 maçı da 2-1 ve 1-0’lık skorlarla kazandı.

KADIN VE ÇOCUKLAR DESTEĞE GİDİYOR

Karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar izleyebilecek. Geçen sezon ki maçta da ev sahibinin cezası nedeniyle kadın ve çocuklar tribünde yer almıştı. Akhisar Belediyesporlu kadın ve çocukların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Akigo’da sakatlıkları süren Oğuz, Emin ve Çağdaş forma giyemeyecek. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

KASIMPAŞASPOR’UN MUHTEMEL 11’İ: İsaksson, Yalçın, İlhan, Barış, Orhan Şam, Babel, Scarione, Kerem, Castro, Adem, Malki.

AKHİSAR BELEDİYESPOR’UN MUHTEMEL 11’İ: Emrah Tuncel, Emrah Eren, Sonko, Uğur, Güray, Merter, Bilal, Sertan, Mehmet Akyüz, Niasse, Bruno.

 

27 Aralık Cuma:

20.00 Gençlerbirliği-Beşiktaş

20.00 Kasımpaşa-Akhisar Belediyespor

28 Aralık Cumartesi:

13.30 Elazığspor-Çaykur Rizespor

16.00 Gaziantepspor-Bursaspor

19.00 Kayseri Erciyesspor-Galatasaray

29 Aralık Pazar:

13.30 Torku Konyaspor-Eskişehirspor

13.30 Sivasspor-Kardemir Karabükspor

16.00 Trabzonspor-MP Antalyaspor

19.00 Fenerbahçe-Kayserispor

 

 

 

Editör: TE Bilişim