Kemal Özdeş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendi sahalarında oynadıkları son iki maçta, ligden düşmemeye oynayan iki takıma kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Ligin bitimine 7 hafta kaldığını belirten Özdeş, "Üzerimizde yer alan takımlar, kalan haftalarda birbirleriyle oynayacaklar. Önümüzdeki Adana Demirspor maçını kazanarak, tekrar umudumuzu yeşertmek istiyoruz" dedi.

Özdeş, maçta geriye düştükten sonra taraftarlarının yarısının tepki, yarısının ise destek verdiğine işaret ederek, takım geriye de düşse maç sonuna kadar tüm taraftarların desteğini beklediklerini dile getirdi. 

Tekden Denizlispor cephesi

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise dostca geçen Ege derbisini kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İki takım da çok iyi mücadele etti. 2 gol bulduktan sonra ister istemez biraz geriye çekildik. İki takım da goller atabilirdi. Maç 3-1, 4-1'e de gidebilirdi, 2-2 de olabilirdi. Altın değerinde 3 puan aldık. Manisaspor, Süper Lig'e yakışan takımlarımızdan birisi. Ege'de, Süper Lig'de yer alan takımlarımızın artması gerekiyor."

 

Editör: TE Bilişim