ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un Altınordu’dan kiraladığı forvet oyuncularından Ozan Sol, ilk 4 haftadaki performansını mumla aratıyor. Sezona harika bir başlangıç yaparak ilk haftalarda alınan puanlarda başrol oynayan 21 yaşındaki forvet, tam 17 haftadır golle buluşamıyor.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜYDÜ

Sezon başında Kartalspor, İnegölspor, Eyüpspor ve Tarsus İdmanyurdu maçlarında ağları havalandırıp 4 gole ulaşan Ozan Sol, ligin ilk haftalarında takımın en golcüsü olup, skor gücünü sırtlayan isimlerin başında gelmişti. Ancak haftalardır gol yollarında sahne alamayan Ozan, bu unvanını Bahattin Köse’ye kaptırdı. Ozan zamanla ilk 11’deki formasını da kaptırarak, yedek kulübesine çekildi.

YENİDEN TURGUTLU ÇİMLERİNDE

En yakın rakibine 9 puan fark atan lider Manisaspor, 19 Mayıs Stadyumu bakıma alınacağı için Büyükçekmece Tepecikspor’u hafta sonunda Turgutlu 7 Eylül Stadyumu’nda ağırlayacak. Ozan Sol için Turgutlu çimleri farklı bir anlam ifade ediyor. Kartalspor maçında  sezonu Turgutlu’da açan Ozan, kötü oynanan dakikalarda sahneye çıkarak kaleciyi avlamış Manisaspor’a büyük moral getiren galibiyet golünü kaydetmişti. Etkili forvet, bu haftaki maçta da gol atıp şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Editör: TE Bilişim