Normal şartlarda 3 bin 200 kişilik kapasiteye sahip Gediz tribününü Fenerbahçe taraftarı için ayıran Akhisar Belediyespor yönetimi yoğun talebin ardından 4 bin 600 kişilik kapasiteye sahip Tarzan tribününü de Fenerbahçe taraftarı için açtı. Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada, “Karşılaşmaya yoğun talep var, özellikle şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe taraftarı için Türkiye’nin dört bir köşesinden talep var. Bizlerde bu talebe cevap vermek adına Tarzan tribününü Fenerbahçe taraftarına tahsis ettik. Burada yer alan Akigolar için ise Kapalı Alt Tribün tahsis edilmiştir” dedi.

FENERBAHÇE TARAFTARINA DA İKİ MAÇLIK KOMBİNE BİLET
Fenerbahçe taraftarına da 2 maçlık kombine bilet satılacağına dikkat çeken Basın Sözcüsü Acar, “Passolig’e tabi olmayan Fenerbahçe taraftarı için 70 TL değerinde 2 maçlık kombine satışı yapılacaktır. Satışlar maç gününe kadar Akhisar Belediyesi Beyaz Masa, Akhisarspor Store, Manisa Magnesia Köfteci Ramiz ve İzmir Alsancak Hocazade Cami önünde satışlarımız devam ediyor” dedi.
Öte yandan kombine sahibi taraftarların eski kombinesini getirip yeni 2 maçlık kombinesini alması gerektiği bildirildi. Değişimin ise maç gününe kadar sadece Akhisar’da Akhisarspor Store’den yapılabileceği, maç günü ise Manisa 19 Mayıs Stadı önünden değiştirebileceği açıklandı.

Editör: TE Bilişim