HABER: Mustafa Tatlı

Manisasporlu taraftarlar, 6-1’lik yenilgiyle sonuçlanan Altınordu maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Kapalı tribünü tamamen dolduran Siyah-Beyazlılar, bu desteğe rağmen büyük şok yaşadı. 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği organizasyonunda yapılan uğurlamada yaklaşık 100 taraftar takımı meşalelerle stada uğurladı. Konvoylarla harika bir görüntü oluşturan Tarzanlar, takıma maç öncesinde büyük moral verirken, bu moral puan veya puanlar için yeterli olmadı.

BU TARAFTARA BU SKORU YAŞATMAK YAKIŞMADI

Maç öncesinde kapalı tribünü dolduran taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler. Minik yaştaki taraftarların yanı sıra bayanların da ilgi gösterdiği maçta Tarzanlar’ın desteği görülmeye değerdi. Takım gerideyken bile desteğini esirgemeyen taraftarlar, son golden sonra Altınordulu futbolcuları alkışladı. Maç sonunda takım soyunma odasına gittikten sonra futbolcuları tekrar tribüne çağıran taraftarlar, Denizlispor maçından galibiyet sözü aldı.

VALİ BEKTAŞ MAÇTAYDI

Karşılaşmayı Vali Erdoğan Bektaş ile Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, CBÜ Rektörü Kemal Çelebi birlikte izledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman da formasını giyerek protokol tribününde takıma destek verdi. 

Editör: TE Bilişim