Siyah-Beyazlılar, dış transferde atağa kalkarak Nikolai Dimitrov’un ardından Mustafa Sarp’la da anlaştı. Geçtiğimiz sezon Başakşehir’in Süper Lig’e yükselmesinde pay sahibi olan Mustafa, artık Manisaspor forması giyecek

Manisaspor, transferin son gününde tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp’ı transfer etti. 33 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar, bu bölgeyi güçlendirmiş oldu. Mustafa Sarp, akşam saatlerinde Manisa’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Başkan Abdullah Mergen, Mustafa’nın takıma güç katacağını belirterek, “Her iki tarafa da hayırlı olsun. Mustafa Sarp, kariyerli bir oyuncu. Dimitrov ve Mustafa Sarp’ı kadromuza katarak transferi kapattık. Artık yolumuza bakacağız” dedi.

MÜCADELECİ VE HIRSLI

Alanyaspor maçında ön liberoda ciddi sıkıntılar yaşayan ve tecrübeli oyuncu eksiğini fazlasıyla yaşayan Manisaspor, Mustafa Sarp transferiyle nokta atışı yapmış oldu. Mustafa, sırasıyla Gaziosmanpaşa, Mersin İdmanyurdu, Ankaraspor, Erciyesspor, Bursaspor, Galatasaray, Samsunspor, Karabükspor, Elazığspor ve Başakşehir Futbol Kulübü’nün formasını giydi. Kariyeri boyunca 368 maçta 33 gole imza atan Sarp, geçen sezon 1. Lig’de şampiyon olan Başakşehir’de 26 maçta 7 gole imza attı.

Editör: TE Bilişim