Spor İl Müdürlüğü Muay Thai Antrenörü Ediz Barış, gözetiminde eğitim gören sporcular, bayram öncesinde teşvik müsabakasında terlerken, elde ettikleri başarı sonucunda madalya ile ödüllendirildiler. Resmi kurallara göre yapılan ve oldukça keyifli anlara sahne olan müsabakalarda sporcuların madalya sevinci görülmeye değerdi.

BARIŞ: “ÇOCUKLARIN SPORA DEVAM ETMESİ GEREKİYOR”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muay Thai Antrenörü Ediz Barış, yaz spor okulunda 1.5-2 aydır çalışan çocukları teşvik etmek ve onlara bir hediye vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, “Müsabakalar öncesi Spor İl Müdür vekilimiz Hatun Sarıkaya hanımefendi ile görüşüp talebimizi ilettik. Çocuklarımız, kontrollü bir şekilde kendilerini sınasınlar istedik ayrıca onlara madalya verip teşvik edelim istedik. Çünkü yaz okulundan sonra çocukların spora devam etmesi gerekiyor. Hatun hanım, bu teklifimizi hoş karşıladı ve depodan bize madalya verilmesinin talimatını verdi. Bizde 35-40 civarı çocuğumuzu kendi aralarında kategorilerine göre resmi kurallara uygun olarak müsabaka yaptırdık. Velilerimiz de izledi. Hem çocuklar memnun oldu hem de veliler memnun oldu” dedi.

“BİR MADALYANIN HATIRASI ÇOK BÜYÜK”

Miniklerin bayram sevinçlerini iki katına çıkararak kazandıkları madalyaları evlerine götürdüğünü, bir madalyanın yıllarca saklandığının altını çizen Barış, “Sporculuk dönemlerinden hatırlıyoruz. O madalyanın bizi ne kadar çok teşvik ettiğini çok iyi biliyoruz. 9-10 yaşında aldığım madalyaları saklıyorum. Kolay değil, mücadele ederek kazanılmış bir madalya bunlar. Çok güzel hatırası var. Spor açısından çok güzel bir teşvik oldu. Umarım diğer branşlarda bizim gibi müsabaka düzenlerler. Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza başta Müdür Vekilimiz Hatun Hanım’a olmak üzere çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim