ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Horozköy Mezarlıkspor, bu hafta çok kritik bir maça hazırlanıyor. Yeşil-Sarılı ekip, kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi verdiği rakibi Saruhanlı Yılmazspor’u pazar günü saat 14:00’te Olimpiyat Sahası’nda konuk edecek. Maça mutlak üç puan gözüyle bakan Mezarlıkspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

“ZİRVEDE İDDİALI OLAN RAKİBİMİZİ YENMEK İSTİYORUZ”
Kulüp Başkanı Mehmet Budak, Saruhanlı Yılmazspor’un gruptaki en ciddi rakipleri olduklarını belirterek, “Kesinlikle zor bir maç bizi bekliyor. Ancak biz iç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Rakibimizde kendi aramızda yapacağımız maçlar, şampiyonu büyük oranda belirleyecek. Bu nedenle kayıp istemiyoruz. İkinci yarıdaki rövanşa kadar puan kaybı yaşamadan gidersek hedefe ulaşırız diye düşünüyoruz. Rakibimiz 4’te 4 yaptı. Bizimde bir maçımız eksik ve 3’te 3 yaptık. Bir haftalık boşluğu da iyi değerlendirdik ve bu maçı son derece önemsiyoruz. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

TARAFTAR GÖRSEL ŞÖLEN YAPACAK
Öte yandan Mezarlıksporlu taraftarlar, bu maçta tribünleri tıklım tıklım doldurmaya hazırlanırken, meşale şovlarla harika bir görsel şölen yansıtmayı planlıyor. Uzun süredir bu maçı bekleyen Yeşil-Sarılı taraftarlar, semtte seferberlik ilan etti.

 
Editör: TE Bilişim