Gün geçtikte Manisaspor’u uçuruma sürükleyen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in koltuğunu bırakmak gibi bir düşüncesi yok. Yaptığı onlarca yanlışı umursamayan Mergen, 2016’daki kongreyi işaret edip herkese meydan okuyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, tarihinin en kötü günlerini yaşaya dursun, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, eleştirilere kulak asmadığı gibi hatalarını kabullenmeyip herkese meydan okuyor… Takımın bu noktada olmasında bir numaralı sorumlu olan Mergen, olağanüstü kongre kararı almak yerine 2016’daki olağan kongreyi işaret edip duruyor. Tansiyonu da giderek yükseltiyor.

BIRAKIP KAÇMA KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇ

Mergen, “İstifa, bırakmak ve kaçmak benim kodumda yok. Vakti zamanı geldiği zaman babayiğitleri, erkek adamları görürüz ortaya çıkarlar. Kongrede kimse kazanan, yoluna o devam eder” açıklamasını yapsa da Manisaspor onun başkanlığında büyük bir çıkmaza girdi. Art arda yaşanan istifalarla güç kaybeden, mevcut yönetiminde tek başına kararlar alan Mergen, kafasına göre açıklamalar yapıp gündem saptırmaya çalışıyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na özenip “Takımı sahadan çekerim” gibi cümleler kuruyor. Medyaya asıl konuşması gereken Manisaspor Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan susuyor, başkan ne derse o oluyor, resmi siteden de açıklama yapılmıyor. Başkan’ın 2016’da değil bu süreçte olağanüstü kongre kararı alıp, kulübün önünü açıp yönetime tekrar talip olup karşısına çıkacak babayiğitleri de görmesini bekliyoruz.

SİYASETİ MANİSASPOR’A BULAŞTIRDI

Başkan’ın siyasete resmen giriş yaparak AK Parti’nin iki numaralı ismi olmasına da anlam verilemiyor. Bunca sorunların arasında yönetici Fisun Kumbaracı’nın da kadın kolları başkanı olması, işin bir başka boyutu. Kulüp Muhasebeci Nuri Dolgun’un il yönetiminde yer alması, Gençlik Geliştirme ve Program Sorumlusu Metin Evlivan’ın yedek yönetim listesinde 4. sırada bulunması, Manisaspor ile AK Parti’yi iç içe yaptı. Tüm bunlar camiadaki farklı siyasi görüşü olanları fazlasıyla rahatsız ediyor.

Editör: TE Bilişim