Başkan Mergen, “Cengiz Ergün konusu kapandı diyemem. Kendisini severim, benim onunla bir sorunum yok. Manisaspor’un kapıları ona açık. O Protokol tribününe oturması lazım. TFF İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar en zor maçımıza gelip destek verdi. Bu tip desteklerin geniş katılımlı olması gerekir. Vali’sinden Büyükşehir’ine kadar o tribün dolmalıydı. Şehirde hava böyle oluşur” dedi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, kente birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Randevu vermediğini öne sürdüğü ve bu nedenle Manisaspor’a yaklaşımını eleştirdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e zeytin dalı uzatan Mergen, Ergün’le şahsi bir sorununun olmadığını söyledi.

“CENGİZ ERGÜN TRİBÜNDE OLMALI”

Manisa’da herkesin rahatça konuşabilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Mergen, Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’e kötü bir şey söylemediğinin altını çizerek, “Ben Cengiz Ergün’e kötü bir şey söylemedim. ‘Herkesten önce onun koşması gerekir’ dedim. Neden? Çünkü 6 sene başkanlık yaptı. Bu kulüple dertlenmeli. Bunları kongre öncesi anlatmama rağmen telefon nezaketini bile göstermediğinden yakındım. Cengiz Ergün konusu kapandı etti diyemem. Cengiz Ergün’ü severim benim onunla bir sorunum yok. Manisaspor’un kapıları ona açık. Protokol tribününe oturması lazım. Yaklaşım tarzlarını doğru bulmuyorum. Burası Abdullah Mergen’in değil herkesin kulübü” diyerek Ergün’e olumlu bir mesaj gönderdi.

“ARİF KOŞAR BİR DURUŞ SERGİLİYOR”

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar’ın Kayserispor maçında protokol tribününden verdiği desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Mergen, “Bizi çok mutlu etti. Bir sahip çıkan Arif Koşar var. Allah razı olsun. Ayrıca Zülfikar Gürcan var. Ömer Faruk Çelik var. Bu isimler hakikaten bu takıma sahip çıkıyorlar. Önce bir duruş sergiliyorlar. Bu duruşu sergilemek çok önemli. Arif abinin TFF’deki görevi, Manisa için bir kazanç. Sağolsun, bir telefon açtığımızda her zaman işlerimizi hallediyor. Kayserispor maçında da bizi yalnız bırakmaması çok güzel bir şey. Keşke daha geniş katılımlı olsa bu tip şeyler. Valimiz futbolu sevmiyor. Ama futbolu sevmemesi, Manisaspor’la ilgilenmemesi anlamına gelmemeli. Önce şehrin mülki amiri bu takıma sahip çıkmalı. Çıkacağına da inanıyorum. Bu tip desteklerin geniş katılımlı olması gerekir. Vali’sinden Büyükşehir’ine kadar o tribün dolmalıydı. Şehirde hava böyle oluşur” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim