ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI 
Manisaspor’un a takıma yükselen oyuncularından Kemal Temel, teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın radarına girmeyi başardı. 3 yıl önce Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Manisaspor’a gelen 18 yaşındaki sol bek, U21 Takımı’ndaki performansıyla beğeni topladı ve a takımın kapısını ardına kadar açtı. 
“BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİM” 
Kemal Temel, a takıma yükselmekle hayallerini gerçekleştirmenin ilk adımını attığını belirterek, henüz yolun başında olduğunu söyledi ve kendisine verilen bu şansı iyi şekilde değerlendirmek istediğini belirtti. “Haberi ilk aldığımda çok mutlu oldum. Rüya gibi. Bundan sonra daha sıkı çalışmam gerektiğini biliyorum. Bu takımın bünyesinde olan her futbolcu gibi bende o şanlı formaya talibim. Üzerimde emeği olan ve bana bu şansı veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
“KARAFIRTINALAR BİZİM İÇİN ŞANS” 
Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın genç oyuncular için şans olduğunu kaydeden Temel, “Hocamızın bizzat maçlara gelerek bizleri izlemesi, performansımıza artı değer katıyor. Sait hoca iyi bir hoca ve bizim gibi gençler için önemli bir şans. Onun maçlarımıza gelerek bizimle yakından ilgilenmesi, kendimizi göstermek adına önemli bir fırsat oluyor. Nitekim bu fırsatı değerlendirdiğimi düşünüyorum. Ancak büyük bir şey başarmadım. Henüz daha yolun başındayım. Sadece a takıma yükseldim, profesyonel lisanslı bile değilim. A takım havasını koklarken, forma rekabetine dahil olup bu takıma katkı sağlamak istiyorum. Daha çok geliştirmem gereken şeyler var. Takımdaki abilerim, hocalarım, bana her zaman yardımcı oluyor. Her idman ve maç benim için yeni bir tecrübe. Manisaspor’un değişmez oyuncu olup milli takımlara yükselmeyi hedefliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim