MUSTAFA TATLI

Manisaspor, Denizlispor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve bitime 1 hafta kala kümede kalma şansını mucizelere bıraktı. Manisaspor’un ligde kalabilmesi için son hafta 3 takımın da ligi 33 puanda bitirmesi dışında başka bir ihtimal kalmadı.

BUCA BERABERE KALMALI DENİZLİ YENİLMELİ

Denizlispor bu galibiyetle puanını 33’e çıkardı. Bucaspor ise Adana Demirspor’u evinde 5-3 yenerek puanını 32’ye yükseltti. Son hafta Manisaspor sahasında Giresunspor’u ağırlayacak. Denizlispor ise Samsunspor deplasmanına çıkacak. Bucaspor’da Osmanlı deplasmanında mücadele edecek. Manisaspor, haftaya Giresun’u yenip Denizlispor’un Samsun’da yenilmesini, Bucaspor’un ise Osmanlı ile berabere kalmasını bekleyecek. Bu sonuçların olması halinde Manisaspor üçlü averajda üstün olduğu için ligde kalacak. Bunun dışında hiçbir sonuç Tarzan’a yaramayacak.

TARAFTARLAR YIKILDI

Karşılaşmada 8 bin dolayında Denizlispor taraftarı yer alırken, Manisasporlu taraftarlar 200 kişilik grupla takımına destek verdi. Maçın son düdüğünün ardından taraftarlar yönetim, teknik heyet ve futbolculara tepki gösterdi. Futbolcuları teselli etmek Denizlisporlu futbolculara ve yöneticilere düştü. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ile AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan maç sonu büyük hayal kırıklığı yaşayarak stadı terk etti.

Editör: TE Bilişim