PTT 1. Lig’de son 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen ve her geçen hafta Süper Lig’in en güçlü adayı haline gelen Manisaspor’da gençlerin başarılı grafiği, yönetim ve teknik heyeti mutlu ediyor. Maddi darboğazdan geçmesi nedeniyle gençlere daha fazla şans verme kararı alan Siyah-Beyazlılar’da teknik patron Kemal Özdeş, sahaya sürdüğü gençlerden yüksek verim almaya başladı.

ERAY-BÜLENT FORMAYA YAPIŞTI

20 yaşındaki Eray Ataseven, 21 yaşındaki Bülent Cevahir, şu ana kadar genç oyuncular arasında en çok formayı giyen oyuncular oldu. Eray, 16 maçın 13’ünde ilk 11’de oynadı. Bülent Cevahir ise 12 maçın 9’unda ilk 11 oynadı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da istikrarlı grafiklerini sürdüren iki isim, Özdeş’in bankoları oldu.

ÜMİT, CENK, GÖKDENİZ VE OĞUZHAN…

Hakan Turan (21) 10 maçın 6'sında 11 oynayarak başarılı bir grafik çizdi. Ümit Yasin Arslan, bulduğu forma şansını iyi değerlendiriyor ve Hikmet-Mikic ikilisini forma rekabetinde her zaman zorluyor. Geçen sezon Turgutluspor’dan alınan 20 yaşındaki stoper, bu sezon 6 maçta 2 kez 11 oynadı. Cenk Yılmaz (20) ise son iki haftadır dikkat çeken bir performans sergiliyor. Trabzon maçında 3. golü atan Cenk, Balıkesirspor maçında da ilk golün mimarlarından biri oldu. Gökdeniz Varol (18) ise geldiği günden bu yana yokları oynayan Simonek yüzünden pek fazla şans bulamasa da bu hafta son anlarda bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve üçüncü golün hazırlayıcısı oldu. Çok özel yetenekleri olan Oğuzhan Kayar (18) konusunda Özdeş’in daha fazla özenli olması gerekiyor. Ofansa yönelik klasıyla dikkat çeken genç oyuncu, Adana Demir maçında gelen beraberliğin başrol ismiydi ve bulduğu forma şansını en iyi şekilde değerlendireceğini gösterdi. Takımda 4. stoper konumundaki Ali Fırat da (20) forma rekabetinin en iddialı isimlerinden biri. Ali, 3 maçın 2’sinde 11 oynadı ve 134 dakika süre aldı. 

Editör: TE Bilişim