Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın yardımcısı olan Niyazi Eniseler, gurbetçilerin deneme gününde tesise gelerek yönetimle buluştu. Eniseler’in Manisaspor’un her devrinde yer alması, dikkatlerden kaçmıyor

Manisaspor’da Abdullah Mergen başkanlığında oluşan yeni yönetim, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Niyazi Eniseler’in bu yeni dönemde de yönetimle fikir alışverişi yaptığı ortaya çıktı.

KANAAT ÖNDERİ GİBİ

BESYO Müdürü’yken izin alıp Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü olan Niyazi Eniseler, akademisyen kimliğiyle tanınıyor. Manisaspor’un her döneminde yönetimlerin akıl danıştığı isimlerin başında gelen Eniseler, geçtiğimiz gün de gurbetçi futbolcuları deneyen Manisaspor’u tesislerde ziyaret etti. Eniseler, hemen hemen herkesle tokalaşırken, güler yüzlü tavırlarıyla dikkat çekti.

FENERBAHÇE’DEKİ İŞLERİNE BAKSIN!..”

Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, Eniseler’in Fenerbahçe’deki işlerine bakması gerektiğini belirterek, “O hiçbir zaman Manisasporlu olamaz” dedi. Eniseler’in yeni yönetimde de etkili olduğunu kaydeden Hasgönüllü, “Niyazi Eniseler’in Manisaspor’dan ne eli ne ayağı ne gözü ne kulağı hiçbir zaman eksik olmadı. Şimdi yeni yönetime de yapıyor. Yani Niyazi’nin bu hareketleri beni şaşırtmıyor. 10 senedir bir kukla gibi Manisaspor’u yönetmeye kalkıyor. Daha önce açıklamıştım. Manisa sporunun derin devletinin başı Niyazi Eniseler’dir. Antrenör kim olacak? Hangi futbolcular gelecek? Ondan geçiyor. Manisaspor’un balans ayarını yapmaya çalışıyor. Niyazi Eniseler akademide müdür olan bir adamdır. Bu yönetim Emre Hasgör yönetimi değil. O Fenerbahçe’deki işlerine baksın. O hiçbir zaman Manisasporlu olamaz. O Mensucatsporludur. Hasbelkader bu takımda oynamış. Yani Manisa futbolunda Niyazi Eniseler’in adı sanı yoktur. Niyazi Eniseler, klavuzu karga olanın misali bugüne kadar Manisaspor’a ne vermiş ki Manisaspor kurtulmuş? 10 senedir Manisaspor’a plan yapıyor, proje yapıyor, gizli gizli yönetimlere adam getiriyor. Hangi projesi başarıya ulaşmış? Nedir bu yönetimin Niyazi Eniseler sevdası?” diye konuştu.

Haber: Mustafa Tatlı

Editör: TE Bilişim