ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’u 2. Lig’e düşüren Başkan Abdullah Mergen, gerek altyapıda gerekse üst kademede personel kıyımına devam ediyor. Başarısızlığının faturasını suçu olmayan personele çıkarmaya devam eden Mergen, futbol camiasında sevilen 19 Mayıs Stadyumu Müdürü-Personel İşler Sorumlusu Engin Yumurtacı’nın da görevine son verdi. Kulüpte 2007 yılından bu yana, altyapı-idari ve profesyonel kademelerde görev alan Yumurtacı’nın görevine son verilmesi, şaşkınlıkla karşılandı. Mergen’in maddi sıkıntı nedeniyle personel kıyımını sürdüreceği kaydedildi. Mergen’in asıl hedefinde Genel Müdür Alparslan Kaya’nın olduğu da biliniyor.

ÇALIŞANLARA MOBBİNG UYGULANIYOR

Öte yandan maddi sıkıntı nedeniyle yönetimin, işyerinde psikolojik baskı olarak bilinen (mobbing) uyguladığı öğrenildi. Personelin 3 aylık maaşı henüz ödenmiş değil. Bu da personeli istifaya götürebilir. Personele tazminat vermemek için mobbing uygulayan yönetimin bu tavırları, kulübün ne halde olduğunu gözler önüne seriyor.

PERSONELİ ÜZÜYOR ‘HAYIRLI RAMAZANLAR’ DİYOR

Tüm bunlar olurken, Başkan Mergen’in kulübün resmi internet sitesinden Ramazan ayı mesajı yayınlaması, “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedirtti. Mergen yayınladığı mesajında, “Tüm camiamızın rahmet ve bereket dolu Ramazan Ayı’nı tebrik eder, Yüce Allah’tan bu mübarek ayda İslam alemine ve camiamıza hayırlar nasip etmesini dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim